Kim Kardashian:

- Ingen mulighet for å redde ekteskapet

Nye rettsdokumenter avslører at Kim Kardashian vil gå langt for å skille seg fra Kanye West.

BRUDD: Kim Kardashian mener ingen rådgivning kan redde ekteskapet med Kanye West. Foto: Felipe Ramales / SplashNews/ NTB
BRUDD: Kim Kardashian mener ingen rådgivning kan redde ekteskapet med Kanye West. Foto: Felipe Ramales / SplashNews/ NTB Vis mer
Publisert

I starten av 2021 var det mange som spekulerte på om det var brudd mellom Kim Kardashian (41) og Kanye West (44).

Paret, som tilbrakte mer og mer tid fra hverandre, bekreftet i slutten av februar at de skulle skilles, etter nesten syv år som mann og kone.

Mens de var sammen rakk de å få fire barn sammen - North (8), Saint (6), Chicago (3) og Psalm (2).

I løpet av året har stjerneparet skapt en rekke overskrifter, hvor blant annet Kardashian har fått mye oppmerksomhet etter at hun i høst ble avbildet hånd i hånd med den 14 år yngre komikeren Pete Davidson (28) mens de besøkte en fornøyelsespark. Nå skal de angivelig være et par ifølge både E! News og Page Six.

NYTT PAR: Denne videoen hauset opp romanseryktene mellom Kim Kardashian og Pete Davidson. Video: Tiktok/ whoscanceled og @pete_davidson4 og «Saturday Night Live» Vis mer

Det er ikke bare Kardashian som har involvert seg med andre etter bruddet. West skal angivelig ha hatt en flørt med den russiske modellen Irina Shayk (35). Ryktene begynte å spre seg i mai, og romansen skal ha vart gjennom hele sommeren før den kjølnet i slutten av august.

I midten av november gjestet raperen imidlertid podkasten «Drink Champs» hvor han åpnet seg om livet sitt, spesielt den forestående skilsmissen fra Kardashian. I podkasten kunne det tyde på at «Donda»-rapperen fortsatt har et håp om forsoning med Kardashian.

I et kort klipp skal rapperen si at de fortsatt er gift, og kaller «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen «min kone».

SKILLES: Det var duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der fortalte Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Vil være singel på papiret

Desverre for rapperen har ikke Kardashian den samme oppfatningen, og skal nå ha gjort det klart at hun ikke er interessert i gå tilbake til eksen.

I nye rettsdokumenter innhentet av E! News, skal Kardashians advokat uttale at hun ikke ønsker å forsones med West.

«Uforenelige forskjeller har ført til uopprettelig sammenbrudd i ekteskapet, og det er ingen mulighet for å redde ekteskapet gjennom rådgivning eller andre midler», står det i dokumentene, ifølge E! News.

Dokumentene skal være et forsøk på å endre sivilstatusen til Kardashian, som angivelig mener det ikke er noen som tjener på å opprettholde det «juridiske forholdet».

SETTES PÅ PLASS: Da Kim Kardashian spilte inn en reklamefilm til Instagram-story får hun passet sitt påskrevet av datteren North West. Video: Instagram - @kimkardashian/Se og Hør Vis mer

Videre i dokumentene skal det stå at Kardashian er villig til å gå med på «alle vilkår» som retten ønsker for å så raskt som mulig skille seg fra rapperen.

Realitystjernen ønsker også å få fjernet etternavnet West.

Har hatt en god tone

Tidligere har det virket som at realitystjernen og rapperen har bevart det gode vennskapet etter bruddet. De skal ha sett hverandre for barnas skyld etter bruddet, men bodd hver for seg.

I sommer ble de også sett sammen på Asian Art Museum som en familie.

- De kom inn som en normal familie, som bare ville ha det gøy. De hadde lite sikkerhetsvakter med seg, og hadde ingen barnepiker, fortalte en kilde til Us Weekly.

FORTSATT KONTAKT: French Montana har fortsatt kontakt med eksen Kholé Kardashian. Reporter: Emma Cecilia Eriksson Vis mer

Da firebarnsfaren fylte 44 år tidligere i år, benyttet den kommende ekskona også muligheten til å gratulere ham. På Instagram delte hun nemlig et bilde av familien, og delte en hyllest til eksen.

«Gratulerer med dagen! Elsker deg resten av livet!», het det i bildeteksten til innlegget.

Etter at Kardashian ble sett sammen med Davidson kjølnet imidlertid den tilsynelatende gode tonen, og West valgte å avfølge henne på Instagram, ifølge Page Six.

LES OGSÅ: Overrasket med ny look

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer