- Ingen menneskerett å få barn

Lise Karlsnes er usikker på om hun vil bli mor.

UTELUKKER IKKE BARN: Lise Karlsnes hadde bestemt seg for aldri å få barn før hun møtte kjæresten Christopher Wareing. Foto: Stella Pictures
UTELUKKER IKKE BARN: Lise Karlsnes hadde bestemt seg for aldri å få barn før hun møtte kjæresten Christopher Wareing. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere vokalist i Briskeby Lise Karlsnes (31) var lenge klar på at hun aldri ville ha barn etter å ha opplevd foreldrenes skilsmisse som 14-åring. I et nytt intervju med KK forteller sangeren at hun ikke lenger er så skråsikker på at hun aldri vil starte en familie.

- Jeg har lært én ting det siste året: Det er at man aldri kan si aldri. Lenge var det ikke riktig for meg å få barn. Men så traff jeg den rette, og tanken på å bli mamma er ikke like fremmed lenger. Likevel: Jeg anser det ikke som en menneskerett å få barn, sier Karlsnes til KK.

«Den rette» er kjæresten Chris Wareing som Lise møtte på festival for to år siden. Selv om Karlsnes, som nylig lanserte sitt første soloalbum «Dance or Die», ikke utelukker morsrollen vil det ikke skje i nærmeste fremtid. Hun forteller også at hun bare vil ha barn dersom det skjer naturlig.

- Jeg synes det er flott med dem som adopterer eller får hjelp med assistert befruktning, men det er ikke et alternativ for meg. Hvis jeg kan få barn, er det fint, men jeg tenker ikke at det er min rett å kreve.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg tar meg nær av det  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer