Donald Trump jr.:

- Ingen mann har forsvart henne

Amber Heard-utsagn får Twitter til å koke.

VENTER: Amber Heard venter for tiden på dommen i rettssaken mot eksmannen Johnny Depp. Foto: Steve Helber/AP/NTB
VENTER: Amber Heard venter for tiden på dommen i rettssaken mot eksmannen Johnny Depp. Foto: Steve Helber/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste seks ukene har «alles» oppmerksomhet vært rettet mot rettssaken mellom eksparet Amber Heard (36) og Johnny Depp (58). Fredag forrige uke var siste dag i retten, før juryen trakk seg tilbake for å vurdere dommen.

Juryens dom er ventet å være rett rundt hjørnet, men det stopper likevel ikke folk fra å avgi sin dom. Rettssaken dominerer på sosiale medier, og spørsmålet om hvilken side man er på er gjentakende.

En av de som nå har uttalt seg om rettssaken er sønn av tidligere president Donald Trump (75), nemlig Donald Trump jr. (44). Han tok nylig til Twitter for å dele sitt syn.

«Det som kanskje er den mest talende delen av Amber Turd-rettssaken er at ikke en eneste mann ser ut til å ha tatt henne i forsvar og sagt at hun er flott».

Trump jr. omtaler skuespilleren som «Turd», og ikke Heard, og refererer dermed til en vits på sosiale medier. Turd kan på norsk oversettes til «avføring», og kallenavnet kommer fra hendelsen hvor hun skal ha bæsjet i sengen til Depp.

Twitter-meldingen har imidlertid ikke gått under radaren, og nå raser flere mot den tidligere presidentsønnen på plattformen. Flere mener 44-åringen uttrykker et problematisk syn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer