- Ingen må få høre sangen!

Eirik Søfteland overrasket «Skal vi danse»-partneren med dag i sangstudio.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Artist Eirik Søfteland har de siste ukene tilbrakt flerfoldige timer på danseparketten, ettersom han denne høsten har vært med i TV 2-programmet «Skal vi danse».

PÅ PARKETTEN: Denne høsten har proffdanseren Nadya Khamitskaya lært artist Eirik Søfteland hvordan han skal svinge seg på danseparketten - og nylig tok Søfteland hevn da han lot dansepartneren bryne seg på sang og musikk i platestudio. Resultatet kan du høre i videoen øverst i saken! Foto: FameFlynet Norway
PÅ PARKETTEN: Denne høsten har proffdanseren Nadya Khamitskaya lært artist Eirik Søfteland hvordan han skal svinge seg på danseparketten - og nylig tok Søfteland hevn da han lot dansepartneren bryne seg på sang og musikk i platestudio. Resultatet kan du høre i videoen øverst i saken! Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Som seg hør og bør tok den talentfulle rockeren med seg dansepartneren Nadya Khamitskaya i platestudio - slik at hun kunne bryne seg på hans spesialfelt.

- Nei! Jeg nekter å synge, utbryter proffdanseren i det hun entrer studio, men da Eirik forteller henne at hun skal synge Alanis Morissette-hiten «Ironic» fra det glade 90-tall blir hun straks mer positiv.

Eirik og Nadya, som har danset seg helt til kveldens semifinale, avslutter dagen i studio med å høre på Nadyas innspilling, og til tross for et par sure toner her og der er Søfteland positiv til dansepartnerens sangresultat:

- Jeg gir deg 8 på forståelse, 9 på arbeid, på første refrenget får du en 6-er og på siste får du 7.

FLAU: Nadya Khamitskaya var ikke helt fornøyd med sangresultatet. Men artist og dansepartner Eirik Søfteland mener hun klarte seg bra, til tross for enkelte sure toner. Foto: TV 2
FLAU: Nadya Khamitskaya var ikke helt fornøyd med sangresultatet. Men artist og dansepartner Eirik Søfteland mener hun klarte seg bra, til tross for enkelte sure toner. Foto: TV 2 Vis mer

Selv er Nadya noe tvilende til resultatet:

- Dette er crap. Det var dritkult i studio, så lenge ingen får høre sangen!

Men du kan høre Nadya synge «Ironic» i videoen øverst i saken!

«Skal vi danse» sendes på TV 2 lørdag kveld klokken 19.30, og i kveld skal Søfteland og Khamitskaya blant annet danse vals til «Nocturne» fra Secret Garden.

LES OGSÅ: Derfor trakk Rein Alexander egentlig seg fra «Skal vi danse»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer