STORFAVORITT: Namsos-gutten Chand Torsvik har sjarmert både dommere og publikum med sin hese trønderstemme. Nå gjenstår det å se om han overlever fredagens sending. Foto: SCANPIX
STORFAVORITT: Namsos-gutten Chand Torsvik har sjarmert både dommere og publikum med sin hese trønderstemme. Nå gjenstår det å se om han overlever fredagens sending. Foto: SCANPIX Vis mer

- Ingen lever trygt

Ikke engang storfavoritten kan slappe av når det nærmer seg finale i "X Factor"...

SEHER.NO: Forrige fredag ble det nok en gang dramatisk i "X Factor" på TV 2, og til manges store overraskelse var det minstemann Pernille Svensen Øiestad (17) som måtte forlate konkurransen.

Dermed bommet bookmakerne da Pernille røk ut. De trodde nemlig at det var Lise Mæland som ville bli nødt til å dra hjem.

- Vi hadde faktisk noen spillere som vant noen tusenlapper på at Pernille Øiestad måtte forlate scenen etter siste sending. Det å slå bookmakerne betaler seg alltid. Odds-interessen for "X Factor" er stadig høyere, etter hvert som vi nærmer oss finalen, sier pressetalsmann Kjell Hanssen i Unibet.

Fredag skal fem "X Factor"-deltagere reduseres til fire, og Namsos-rockeren Chand Torsvik (27) er fortsatt favoritt til å vinne talentkonkurransen. Fredag synger Chand Bjørn Afzelius-låten "Tusan Bitar", men tross favorittstempelet, mener Hanssen at ingen av deltagerne lenger kan leve trygt.

- Med bare fem artister igjen i heatet, lever ingen lengre trygt. De eneste som ser ut til å holde et fortsatt godt grep om publikum, er Chand og Tommy. De tre øvrige ligger langt bak, både i popularitet og odds. Men Shackles har vist en imponerende evne til å være gode når det virkelig gjelder.

Odds, hvem stemmes ut fredag?
Mari Lorentzen      2,75
Shackles              3,25
Lise Mæland          3,75
Chand Torsvik     10,00
Tommy Fredvang 10,00

Odds, hvem vinner X Factor?
Chand Torsvik       2,75
Tommy Fredvang   3,50
Lise Mæland          4,50
Shackles               5,75
Mari Lorentzen       7,50

Dette synger "X Factor"-deltagerne på fredag:

Lise Mæland - "Proud Mary", Tina Turner
Mari Lorentzen - "The Show Must Go On", Queen
Tommy Fredvang - "Wonderwall", Oasis
Chand Torsvik - "Tusan Bitar", Bjørn Afzelius
Shackles - "Queen of the Night", Whitney Houston


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Trodde ikke det skulle skje igjen