Hertuginne Kate:

- Ingen kjente henne igjen

En tidligere butler avslører en pinlig hendelse med hertuginne Kate.

KONGELIG: I dag kjenner de fleste igjen hertuginne Kate. Foto: Steve Parsons/ Pa Photos/NTB
KONGELIG: I dag kjenner de fleste igjen hertuginne Kate. Foto: Steve Parsons/ Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert

Å være kjæreste med en prins innebærer mye oppmerksomhet og medias søkelys rettet mot seg. Med paparazzifotografer i hælene var Kate Middletons (40) fjes i mange britiske tabloidaviser før hun giftet seg med prins William (39).

Som prinsens kjæreste gjennom fem år var Middleton invitert i 60-årsdagen til svigerfar, prins Charles (73) i 2008. Men der ble hun stående helt alene. Ingen kjente nemlig igjen den unge prinsens langvarige kjæreste.

10 ÅR: I anledning deres tiende bryllupsdag deler Prins William og hertuginne Kate denne videoen. Vis mer

Ingen snakket med henne

Ifølge prins Charles' tidligere kongelig butler, Grant Harrold, skal Middleton ha stått alene og pinlig berørt midt i svigerfarens bursdagsselskap, forteller han til nettstedet MyLondon.

Flere britiske medier har omtalt saken, deriblant OK! Magazine og The Mirror.

Harrold forteller at ingen skal ha gjort en innsats for å konversere med henne.

Da prins William og hertuginne Kate besøkte Skottland Violence Reduction Unit overrasket hertuginnen. Video: Instagram @dukeandduchessofcambridge Vis mer

- Jeg husker at Kate sto i midten alene. Og ingen snakket med henne eller gikk i nærheten av henne fordi de ikke visste hvem hun var eller kjente henne igjen, forteller han til nettstedet.

Den kongelige butleren tror ikke det samme kunne skjedd i dag.

- Jeg gikk bort og snakket med henne mens hun ventet på Will (prins William, journ.anm) og det var ganske koselig. Men nå, kan du se for deg Kate midt i et rom uten at noen snakker med henne? Det ville aldri skjedd, hun hadde blitt omringet.

- Vidunderlig humoristisk sans

Tre år senere giftet hun seg med prinsen og ble kongelig. Mye har dermed endret seg siden hun «bare» var prins Williams kjæreste. Likevel er det visse ting som aldri vil forandre seg ved hertuginnen, til tross for at hun er en kommende dronning, mener butleren.

PÅ YOUTUBE: Prins William og hertuginne Kate er nå å finne på Youtube. Video: Youtube / The Duke and Duchess of Cambridge Vis mer

Han møtte ofte på både prins William og hertuginne Kate da han jobbet på Highgrove House.

- Hun var bare så god, hun var jordnær, morsom og med en vidunderlig humoristisk sans, forteller Harrold.

Hertuginne Kate giftet seg som kjent med prins William i 2011. I ettertid har de fått barna prins George (8), prinsesse Charlotte (6) og prins Louis (3) sammen.

LES OGSÅ: Røper intim detalj

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer