- Ingen kjendiser bør føle seg trygge

P3-programlederne skal gi råd til kjendiser som ikke vil ha dem. Se video!

NYTT PROGRAM: Siri Kristiansen og Kristine Riis skal sammen med norske kjendiser løse problemer og gi gode råd i P3-programmet «Lørdagsrådet» fra 4. september. Foto: Anders Myhren / Seher.no
NYTT PROGRAM: Siri Kristiansen og Kristine Riis skal sammen med norske kjendiser løse problemer og gi gode råd i P3-programmet «Lørdagsrådet» fra 4. september. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Se video med Siri Kristiansen og Kristine Riis nederst i saken 

SEHER.NO: Tirsdag presenterte NRK P3 sitt høstprogram for pressen, og en av nyhetene denne høsten er Kristine Riis og Siri Kristiansens direktesendte radioprogram «Lørdagsrådet».

Her skal programlederne sammen med kjendisgjester løse problemene til norske hverdagsmennesker. I tillegg skal de gi råd til kjendiser, som ikke nødvendigvis har bedt om råd.

- Hadde vi vært på lufta når Thomas Giertsen skulle i rettsak ville vi antagelig prøvd å ringe Thomas og fortelle ham at skjegget må bort. Du blir ikke tatt seriøst i en rettsal med hårete tjafs i fjestet. Sånne ting kommer vi til å gi råd om.
 
- Vi kommer til å lese mye aviser og følge med på hva folk gjør og ikke gjør. De aller fleste trenger jo råd. Det er alltid godt ment, vi vil jo bare hjelpe. Det skal jo ikke være noe bitchete program, forteller progamlederduoen til Seher.no.

Og når det gjelder hvilke kjendiser Siri og Kristine vil prakke på sine gode råd denne høsten, er lista lang. 

- Alle som stikker seg frem, som jo er det en kjendis gjør. Alle som er på «Skal vi danse» denne høsten, for eksempel. Det er ingen som burde føle seg trygge. Men jo, føl deg trygg altså. Vi vil jo bare hjelpe, vi gir deg bare et råd. Det er godt ment. Vi skal ikke sitte å bitche om folk som gjør så godt de kan og stikker seg frem. Vi er ikke feige, det kan godt hende vi ringer dem, forteller Siri og Kristine til Seher.no.

Og det ligger an til å bli splid i kjendis-Norge når to kjendisgjester hver uke skal være med i «Lørsdagsrådet». 

I første program lørdag 4. september er Henrik Thodesen og Solveig Kloppen bedt inn som gjester. Men i motsetning til i andre programmer er ikke gjestene i «Lørdagsrådet» invitert for å snakke om seg selv. De skal, i likhet med programlederne, ringe kjente og ukjente og gi såkalte «velmenende» råd.

«Lørdagsrådet» sendes hver lørdag på NRK P3 mellom klokka 9 og 12 fra 4. september. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - NRK ga meg sexnekt
 
Se video med «Lørdagsrådet»-programlederne her:
[obj:media:8843]