Selena Gomez og Woody Allen:

- Ingen kan tvinge Selena til å gjøre noe hun ikke vil

Moren til Selena Gomez prøvde å overtale henne til å ikke jobbe med Woody Allen.

JOBBER MED WOODY ALLEN: Selena Gomez ble frarådet av moren sin til å jobbe med regissør Woody Allen, som er anklaget for å ha misbrukt sin egen datter. Foto: NTB Scanpix
JOBBER MED WOODY ALLEN: Selena Gomez ble frarådet av moren sin til å jobbe med regissør Woody Allen, som er anklaget for å ha misbrukt sin egen datter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Mandy Teefey (41), som er mor til sanger og skuespiller Selena Gomez (25) har i følge Daily Mail gått ut offentlig og forklart at datterens valg om å jobbe med regissør Woody Allen (82) har vært helt og holdent hennes eget.

Moren til popdronningen, forklarte i en kommentar på Instagram at hun prøvde å fraråde datteren å ta rollen i Woody Allens siste film, «A Rainy Day in New York».

Men Selena ville ikke høre på henne.

- Svarte en fan

Det var etter at en fan hadde kommentert «Få Selena til å be om unnskyldning for Woody Allen-filmen» på et bilde Selena hadde lagt ut, at moren så seg nødt til å svare.

Det har tidligere vært rapportert om at Mandy ikke har vært begeistret for at datteren har gått tilbake til Justin Bieber (23), og nå virker det som det er uenigheter mellom mor og datter igjen.

I 2014 sluttet dessuten moren å være Selenas manager etter å ha representert henne i over ti år.

Mandy skrev følgende kommentar på Instagram:

«Beklager, men ingen kan få Selena til å gjøre noe hun ikke har lyst til. Jeg hadde en lang prat med henne for å få henne til å ikke jobbe med ham, men hun nektet å høre på meg.»

Få Se og Hør Pluss nå!

Les eksklusive saker fra bladet

Underholdende TV-serier

Avslørende Se og Hør-bilder

måned
39 kr/1 mnd

Supertilbud

kvartal
76 kr/mnd

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer