Selena Gomez og Woody Allen:

- Ingen kan tvinge Selena til å gjøre noe hun ikke vil

Moren til Selena Gomez prøvde å overtale henne til å ikke jobbe med Woody Allen.

JOBBER MED WOODY ALLEN: Selena Gomez ble frarådet av moren sin til å jobbe med regissør Woody Allen, som er anklaget for å ha misbrukt sin egen datter. Foto: NTB Scanpix
JOBBER MED WOODY ALLEN: Selena Gomez ble frarådet av moren sin til å jobbe med regissør Woody Allen, som er anklaget for å ha misbrukt sin egen datter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Mandy Teefey (41), som er mor til sanger og skuespiller Selena Gomez (25) har i følge Daily Mail gått ut offentlig og forklart at datterens valg om å jobbe med regissør Woody Allen (82) har vært helt og holdent hennes eget.

Moren til popdronningen, forklarte i en kommentar på Instagram at hun prøvde å fraråde datteren å ta rollen i Woody Allens siste film, «A Rainy Day in New York».

Men Selena ville ikke høre på henne.

- Svarte en fan

Det var etter at en fan hadde kommentert «Få Selena til å be om unnskyldning for Woody Allen-filmen» på et bilde Selena hadde lagt ut, at moren så seg nødt til å svare.

Det har tidligere vært rapportert om at Mandy ikke har vært begeistret for at datteren har gått tilbake til Justin Bieber (23), og nå virker det som det er uenigheter mellom mor og datter igjen.

I 2014 sluttet dessuten moren å være Selenas manager etter å ha representert henne i over ti år.

Mandy skrev følgende kommentar på Instagram:

«Beklager, men ingen kan få Selena til å gjøre noe hun ikke har lyst til. Jeg hadde en lang prat med henne for å få henne til å ikke jobbe med ham, men hun nektet å høre på meg.»

Beskyldt for misbruk

Woody, som er blitt beskyldt for å ha misbrukt sin datter, og giftet seg med sin egen adoptivdatter, har lenge vært på Hollywoods svarteliste. Han har aldri blitt stilt for retten for hendelsen som skal ha skjedd da datteren Dylan (32) var liten.

Hans ekskone Mia Farrow (72) var rasende etter at han innledet et forhold med hennes 19 år gamle adoptivdatter Soon-Yi Previn i 1992.

Fem år senere giftet Woody og Soon-Yi seg. De to er fremdeles sammen.

Nekter skyld

Men Woody Allen har avvist alle anklager om misbruk. I et brev til New York Times i 2014 skrev han at «dette er hevnen til en bitter kvinne».

- Jeg tviler ikke på at Dylan har blitt overbevist om at hun ble misbrukt, men hvis et sårbart barn har blitt fortalt av moren fra syvårsalderen at hun skal hate sin far fordi han er et monster som misbrukte henne, er det da så utrolig at bildet Mia ønsket å skape av meg har slått rot?

Dylan, som Woody og Mia adopterte sammen i 1987, har i over 20 år hevdet at han misbrukte henne seksuelt da hun var syv år gammel.

- Selvfølgelig misbrukte jeg ikke Dylan. Jeg elsket henne og håper hun en dag forstår at hun var lurt vekk fra en elskende far, og utnyttet av en mor med sterkere interesse i sitt eget sinne, enn sin datters velferd, skrev filmregissøren.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ SETTET: Selena Gomez på settet til den nye Woody Allen-filmen i New York. Foto: NTB Scanpix
PÅ SETTET: Selena Gomez på settet til den nye Woody Allen-filmen i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Donerer bort lønnen

I filmen «A Rainy Day in New York» spiller Selena blant annet mot stjerneskuddet Timothée Chalamet (22).

Han uttalte nylig i et intervju med CNN at han har valgt å ikke gjøre profitt på rollen sin i filmen, på grunn av anklagene mot Woody.

Etter å ha tenkt seg om ville han donere hele lønnen sin til veldedighet. Han delte opp pengene mellom «Time's Up», den nyoppstartede bevegelsen som har startet et fond for kvinner som er blitt seksuelt trakassert i og utenfor Hollywood, samt to ulike foreninger som støtter opp om homofiles rettigheter og jobber mot incest.

- Gir også pengene til «Time's Up»

En annen stjerne i filmen, Rebecca Hall (35), planlegger også å donere pengene hun tjener fra filmen til «Time's Up.»

Saken fortsetter nedenfor.

Ifølge Daily Mail er det i etterkant blitt kjent at popstjernen følger i sine kollegers fotspor og donerer en stor sum til «Time's Up.»

Det er ikke offentliggjort hvor stort beløpet er, men det skal visstnok overskride lønnen hun mottok for Woody Allen-prosjektet.

Selena startet nyåret med å legge ut et Instagram-bilde (over) for å vise sin støtte til «Time's Up»-bevegelsen.

Hun skrev: «Det er på tide å skape balanse på arbeidsplassen, fra å representere noen få, til å representere alle». Nå spekuleres det i om stjerner som Jude Law, Elle Fanning og Liev Schreiber, som også spiller i filmen, vil følge etter.

Nyreoperasjon

I høst skapte «Disney»-stjernen store overskrifter da hun avslørte at sin lange pause fra offentligheten skyldtes en nyreoperasjon.

I et eksklusivt intervju med den amerikanske TV-kanalen NBC snakket hun ut for første gang.

Hun viste blant annet sin takknemlighet overfor bestevenninnen, som hun forteller at reddet livet hennes.

- Hun gjorde det. Det kom til et punkt der det sto mellom liv og død, fortalte den unge superstjernen, ifølge People.

Videre fortalte 25-åringen at hun var sikker på at løpet var kjørt da hun fikk vite at de måtte fjerne den syke nyren etter komplikasjoner fra den kroniske sykdommen Lupus, som hun har slitt med i mange år.

LES OGSÅ: - Jeg aner ikke hva jeg har gjort mot henne