LYKKELIG: Ifølge venner er Cheryl lykkeligere og sunnere enn på lenge. Mye takket være sin nye diett, som går ut på at hun spiser mange små måltider hver dag.  Foto: All Over Press
LYKKELIG: Ifølge venner er Cheryl lykkeligere og sunnere enn på lenge. Mye takket være sin nye diett, som går ut på at hun spiser mange små måltider hver dag. Foto: All Over PressVis mer

- Ingen kaller henne radmager lenger

Slik får Cheryl Cole drømmekroppen...

SEHER.NO: Girls Aloud-skjønnhet Cheryl Cole (26) sjokkerte en hel verden, da hun i fjor raste drastisk ned i vekt, etter avsløringen om ektemannen Ashley Coles (28) utroskap.

I fjor innrømmet hun også at hun hadde fått en psykisk knekk etter avsløringen, noe som påvirket hennes selvtillit og kroppsbilde, og fikk henne til å begynne å slanke seg.

De siste månedene har imidlertid Cheryl virket sunnere og lykkeligere enn på lenge, og ifølge venner er det flere grunner til det.

26-åringen, som i disse dager er dommer for britiske "X Factor", har nemlig begynt på en diett hvor hun spiser små måltider hele tiden, skriver Contactmusic.

Og det er popstjernens mamma, Joan Tweedy, som hjelper henne med å følge planen.

Tweedy, som bor med Cheryl og ektemannen, har fått ansvar for å passe på at datteren spiser ordenlig under filmingen av "X Factor", og lager egne matpakker som hun sender med Cheryl hver dag.

- At Joan er med på laget gjør at det hele tiden er masse sunn mat til Cheryl. Hun lager små måltider som Cheryl tar med seg og kan spise mens hun jobber. Dermed trenger hun ikke ta pause fra jobbingen for å få spist, forteller en kilde.

Å følge en regelmessig diett skal også ha fått Cheryl til å føle seg bedre både mentalt og fysisk.

- Jeg tror Cheryl ønsket å finne en diett som ville hjelpe henne føle seg bra både fysisk og mentalt. Tidligere har hun blitt kritisert for vekten, og hun hatet å være i rampelyset på grunn av det. Hun virker langt mer selvsikker nå. Ingen kaller henne radmager lenger, de sier bare at hun ser sexy ut, forteller kilden.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Pinligere enn dette blir det ikke