- Ingen her heier på meg

Melinda Elvenes kjemper helt alene, men tror likevel på seier i mandagens Miss Universe-finale.

ALENE MOT HELE VERDEN: Norske Melinda Elvenes må klare seg på egen hånd i forberedelsene til mandagens Miss Universe-finale i Las Vegas. Her er hun sammen med deltakerne fra de amerikanske Jomfruøyene og Botswana på et Elvis-show i gamblingbyen. Foto: Privat
ALENE MOT HELE VERDEN: Norske Melinda Elvenes må klare seg på egen hånd i forberedelsene til mandagens Miss Universe-finale i Las Vegas. Her er hun sammen med deltakerne fra de amerikanske Jomfruøyene og Botswana på et Elvis-show i gamblingbyen. Foto: Privat Vis mer
SEHER.NO:  Årets norske Miss Universe-kandidat, Melinda Elvenes (23) fra Larvik, har en tøff oppgave foran seg når hun mandag kveld skal kjempe mot 82 andre modeller om årets misse-krone i Las Vegas.

Mens flere av de andre modellene har et team av hjelpere med seg, gjør Melinda alt på egen hånd i gamblerbyen.

- Noen av jentene har vært på flere ukers kurs bare i å legge på sminke og fjerne den igjen, men det klarer jeg heldigvis fint på egen hånd. Jeg er trygg på at jeg kan klare dette, sier hun til Seher.no.

Til tross for at selve finalen ikke er før om et par dager, har Melinda allerede tilbragt mange timer på scenen i forbindelse med øvinger på koreografien til dansenumrene deltakerne framfører sammen, og gå med sine utvalgte antrekk.

Der har også Melinda merket at de andre landene har flere tilhengere i salen enn henne.

- Jeg er i gruppe med jenta fra Filipinene, som er en av årets favoritter. Da hun kom ut var det helt vilt. Misse-konkurranser er veldig stort der nede. Da jeg kom ut var det ingen som heiet, men det går bra. Jeg føler likevel jeg har gjort et bra inntrykk, sier hun.

Melinda - som skal posere i både kjole, bikini og aftenkjole dersom hun går hele veien til siste del av finalen - mener hun har gode vinnersjanser. Hun bryr seg ikke om at Norge kun har gått til topps en gang - da Mona Grudt (40) fra Stjørdal vant konkurransen i 1990.

- Man må ha troen på seg selv, og jeg har troen på at jeg kan vinne. Jeg er litt eldre enn mange av konkurrentene og føler meg mer selvsikker. Det tror jeg merkes. Dessuten er jeg opptatt av å være meg selv og oppnå kontakt med alle.


Likevel innrømmer at hun ser fram til å få besøk fra Norge før finalen.

Kjæresten hennes gjennom 3 år - MTV-bloggeren Sami Alem -  er en av de som skal følge spent med fra salen når konkurransen går av stabelen.

- Selv om jeg har klart meg fint på egen hånd til nå, er det godt å vite at han sitter i salen og støtter meg. Dersom jeg ikke skulle vinne kommer vi nok til å bli igjen et par dager for å se litt av Las Vegas sammen, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Frøken Norge sa ja til kjæresten