- Ingen hemmelighet at de gifter seg i juli

DJ-venninne avslører at Lady Gaga planlegger sommerbryllup.

BRYLLUP?: Nå ryktes det at artist Lady Gaga snart får ring på finger'n. Hvis det er plass til det da... Foto: Fame Flynet
BRYLLUP?: Nå ryktes det at artist Lady Gaga snart får ring på finger'n. Hvis det er plass til det da... Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Da artist Lady Gaga (26) i 2011 lette etter en skuespiller til å spille kjekkas i «You and I»-musikkvideoen, visste hun nok ikke at hun faktisk var i ferd med å finne selveste drømmemannen.

Rollen gikk nemlig til «Zero Dark Thirty»-skuespiller Taylor Kinney (31), en mann hun falt pladask for nettopp under innspillingen.

Nå avslører Lady Gagas gode venninne DJ Lady Starlight, ifølge The Sun, at de to planlegger bryllup til sommeren.

- Det er ingen hemmelighet at de gifter seg i juli. Hun har fortalt meg at han er den rette, og det skjønner man når man ser de to sammen. De er skapt for hverandre. Selv om jeg til å begynne med tenkte at han var for kjekk til å være kul, men nå synes jeg han er helt fantastisk, forteller hun.

Tidligere i år ble det kjent at sangerinnen, som egentlig heter Stefani Joanne Angelina Germanotta, måtte avlyse verdensturneen på grunn av leddhinnebetennelse.

Hun har dermed tilbrakt mye tid sammen med kjæresten i Chicago.

Ifølge DJ Lady Starlight blir bryllupet å finne sted når de begge to har ledig tid på agendaen.

- Det er en periode i sommer han har fri fra TV-innspilling og hennes konsert- og studioavtaler er få, så forvent en offentlig kunngjøring snart, sier hun videre.

The Sun skriver at det er mest sannsynlig at bryllupet vil finne sted i juli.

LES OGSÅ: Kjendisene bruker millionbeløp på ekstravagante bryllup


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer