Ingen hast med ny kjæreste

Selena Gomez trives som singel og er ikke på leting etter en ny kjæreste.

SINGEL: Selena Gomez depper ikke etter bruddet med Justin Bieber og synes det er deilig å være singel.  Foto: Fame Flynet
SINGEL: Selena Gomez depper ikke etter bruddet med Justin Bieber og synes det er deilig å være singel. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I januar ble det slutt mellom Justin Bieber (19) og Selena Gomez (20), som skal ha kranglet i flere måneder før bruddet. 

Bieber har tidligere snakket om bruddet, mens Selena har forholdt seg taus. Nå letter hun imidlertid litt på sløret i et intervju med The Sun.  

- Jeg vil gjerne ha en flott kjæreste, men jeg er ikke på leting, sier Gomez.

Hun forteller at det kan være vanskelig å møte noen når man er berømt, fordi man aldri vet om personen virkelig er interessert i deg.

- Jeg er veldig romantisk og vil være åpen og stole på folk, men jeg må beskytte meg selv. Ofte vet jeg ikke om folk vil være nær meg på grunn av det jeg gjør eller om de virkelig liker å være sammen med meg, sier hun.  

Gomez ble kjent gjennom Disney-serien «Wizards of Waverly Place» og har hele tiden hatt et uskyldig image. Nå prøver hun seg derimot i en frekkere rolle i filmen «Spring Breakers». 

- Fansen min kjenner meg ganske godt og stoler på meg og jeg ønsker ikke å såre dem. Men jeg prøver å utfordre meg selv og gjøre noe utenfor komfortsonen min. Det er noe alle unge mennesker opplever og det er ikke noe poeng å skjule det.  


Kilder nær Selena sier at hun ikke depper etter bruddet, og at hun skal være glad «for at hun ikke er moren hans lenger», og nyter tiden som en fri fugl.

Den siste tiden har imidlertid vært svært vanskelig for Justin Bieber, som på få dager har vært gjennom et sammenbrudd.

Det startet med at superstjernen kom altfor sent på scenen i England, som fikk fans til å rase. Deretter var det kaos da Biebers turnébuss holdt på å meie ned ville fans. Skandalene fortsatte med utskjelling av fotografer, en kollaps på scenen, sykehusbesøk ogavlysning av konserter.
LES OGSÅ: Hjalp faren å sjekke damer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer