STORE KRAV: Britney Spears er tilbake - og hun vet hva hun vil ha. 45 sikkerhetsvakter, for eksempel. Her står hun på scenen under Bambi-utdelingen torsdag. Foto: All Over Press
STORE KRAV: Britney Spears er tilbake - og hun vet hva hun vil ha. 45 sikkerhetsvakter, for eksempel. Her står hun på scenen under Bambi-utdelingen torsdag. Foto: All Over PressVis mer

- Ingen har vært med på noe slikt

Britney Spears gjør seg upopulær i forkant av "The X Factor"-showet.

SEHER.NO: Lørdag skal Britney Spears opptre under finalen av britiske "The X Factor".

I forkant av showet, krever Womanizer-stjernen å få tre kostymerom og 45 sikkerhetsvakter tilgjengelig, skriver Azcentral.com.

Det sies nå at Britney, som fremførte Womanizer under Bambi-utdelingen torsdag, har blitt en større diva enn Mariah Carey, som var med i showet for to uker siden.

- Dette er helt idiotisk! Ingen har vært med på noe slikt, ikke en gang da Mariah Carey var i showet. Britney krever tre kostymerom. Maria ville bare ha to, sier en kilde til Daily Mirror.

- Hun har også bedt om at antallet sikkerhetsvakter blir tredoblet, fra 15 til 45. Men det var et kupp å få Britney i showet, så de gir henne det hun vil ha.

Britney skal også ha bedt om at showets finalister, samt dommerne Simon Cowell, Cheryl Cole, Dannii Minogue og Louish Walh, ikke ber henne om autografer eller bilder sammen med henne.

- Det å hevde at det er for mye å be om, er å underdrive. At ikke en gang dommerne kan be om å få bilder sammen med henne, er ikke til å tro, sier kilden.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no.

LES OGSÅ: - Tror hun har bulimi