SEXY: Charlotte Thorstvedt hopper til sengs med Oslomagasinet "Where 2 go" og forteller om sin brennende kjærlighet til samboeren. Foto: Faksimile
SEXY: Charlotte Thorstvedt hopper til sengs med Oslomagasinet "Where 2 go" og forteller om sin brennende kjærlighet til samboeren. Foto: FaksimileVis mer

- Ingen har sjans til å forføre meg

Charlotte Thorstvedt har aldri hatt det bedre.

SEHER.NO: - Han er en helt altså. Hemmeligheten er å finne den rette personen, så går alt av seg selv. Jeg føler at hver kveld er en romantisk kveld for oss. Jeg har aldri hatt det så fint! Jeg er så bombesikker på at dette skal vare.

En svært forelsket Charlotte Thorstvedt (21) har hoppet til sengs med Oslo-magasinet "Where 2 go" og forteller om samboeren og musikeren Ådne Meisfjord.

- En av de søsteste tingene han har gjort for meg var da jeg skulle til Thailand i sommer og skulle være borte i nesten tre uker. Og før jeg dro... [...] Oh! han kommer til å hate meg! Han spilte inn tre av mine yndlingslåter som jeg fikk på iPoden min. Og han hadde selvsagt sin egen vri på disse låtene. [...] Dette er symbolske ting som viser at han ser meg og at han hører på det jeg sier.

Charlotte og Ådne har vært sammen i ett år og den flotte MTV DJ-en har ikke øyne for noen andre.

- Det er ingen som har sjans til å forføre meg bortsett fra Ådne, sier hun til magasinet og slår skråsikkert fast at hun aldri skal skille seg slik hennes foreldre gjorde.

- Jeg synes at folk tar altfor lett på skilsmisse. Personligheten din forandrer seg når du opplever at foreldrene dine går fra hverandre. [...] Jeg hadde sikkert vært mer selvsikker i dag hvis mamma og pappa fortsatt hadde vært sammen. [...] Det er derfor jeg forteller Ådne at jeg faen meg aldri skal skille meg. Når jeg først skal gifte meg, da skal vi faen meg være sammen resten av livet.

LES OGSÅ: - Møtte nærmest veggen