OPPTRER ETTER SIN DØD: Snoop Dogg opptrer med et hologram av Tupac Shakur under Coachella Valley Music & Arts Festival 15. april. Foto: All Over Press
OPPTRER ETTER SIN DØD: Snoop Dogg opptrer med et hologram av Tupac Shakur under Coachella Valley Music & Arts Festival 15. april. Foto: All Over Press Vis mer

- Ingen har sett Tupac død

Rap-mogulen Suge Knight fyrer opp under konspirasjonsteoriene.

Publisert
SEOGHØR.NO: Rap-mogulen Suge Knight har fyrt opp under konspirasjonsteoriene om at Tupac Shakur fortsatt lever ved å minne fansen om at ingen noensinne så hip hop-ikonets lik.

Knight kom med uttalsene under et radioprogram i Los Angeles fredag, bare fem dager etter at Dr. Dre og Snoop Dogg overrasket fansen på Coachella-festivalen med å opptre med et hologram av Shakur under deres konsert.

Og mens Tupac igjen er det store samtaleemne etter Coachella-konserten, benyttet Knight muligheten til å stille spørsmål ved om hans gamle venn lever i beste velgående, og gjemmer seg i trygghet.

Den fallerte rapperen, som var sammen med Skakur den kvelden han ble drept i Las Vegas i 1996, fortalte radiovertene at drapet fortsatt er uløst fordi det ble iscenesatt.

- Kanskje spørsmålet er om Pac ikke er død, men om han er et annet sted, uttalte Knight i radiointervjuet ifølge Contactmusic.

Og for å støtte om opp sin teori, påpeker Knight at liket hans aldri ble sett etter at han ble drept.

- Ingen har sett Tupac død, sier han i radiointervjuet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg var med å skyte Tupac  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer