Elin Bergius og Christian Trælnes:

- Ingen hadde troen på oss

Selv om flere dømte forholdet nord og ned, ble duoen det første «Paradise»-paret i historien som giftet seg.

TREBARNSFORELDRE: Christian Fredrik Trælnes og Elin Bergius har tre barn sammen. Foto: Privat
TREBARNSFORELDRE: Christian Fredrik Trælnes og Elin Bergius har tre barn sammen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Våren 2015 var Elin Bergius (29) og Christian Fredrik «CF» Trælnes (27) deltakere i realityserien «Paradise Hotel», og den svenske skjønnheten falt pladask for unggutten fra Stavanger.

Disse følelsene viste seg å være gjensidig, og det tok ikke lang tid før de fant tonen. Duoen gikk derimot ikke seirende ut av realityprogrammet, men de vant likevel hverandre.

UT AV RAMPELYSET: Martin Heier var å se i den 12. sesongen av «Paradise Hotel», men trakk seg ut av rampelyset like etter. Dette gjør han i dag. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Etter deltakelsen ble paret samboere i Trælnes hjemby Stavanger, og i mars 2016, knapt et år etter utsjekk, kunne de ønske datteren Juni Nicole velkommen. Datteren Juni har rukket å bli syv år gammel siden den gang.

Hun har også blitt storesøster til Belle (6) og Mio (2).

Etter tre barn og syv år som kjærester ble paret smidd i hymens lenker sommeren 2022 - en gladnyhet Bergius selv delte på sin Instagram-profil.

«Herr og Fru», skrev hun den gang til et bilde av de to sammen.

- Trodde ikke vi kom til å vare

Lykkønskningene har siden stått i kø for paret og flere beskriver duoen som «couple-goals», men selv om familieidyllen virker komplett var det ikke gitt at ting skulle bli slik for realityparet.

- Vi var jo kjent for å være med i et realityprogram, så mange hadde litt forutinntatte meninger. Ikke bare om hvordan vi var som par, men også om hvordan vi kom til å være som foreldre. Det var ikke mange som hadde troen på at vi faktisk kom til å vare eller klare å ta vare på datteren vår, forteller Bergius til Se og Hør Reality Awards.

GIFT: Realitystjernen Henrik Borg giftet seg med Lisa Anckarman i Sverige, og kan nå avsløre prislappen. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Tre barn og noen ekteskapsløfter senere har paret motbevist kritikerne, og Bergius forteller at det ikke har vært et alternativ å gi opp.

- Da vi fant ut av vi ventet vårt første barn sammen tror jeg begge bare falt veldig til ro med tanken om at: «Ok. Nå er vi sammen, nå skal det være oss».

29-åringen legger til at mange gjerne venter med å få barn ettersom man ønsker å «leve litt». Hun har ikke nevneverdig stor tro på at dette alltid er den beste planen når man sikter mot en familieforøkelse.

- Mange som har vært sammen en stund har gjerne kjent litt på, og blitt vant til, den uavhengigheten man får uten barn. Man har ikke de forpliktelsene, og man er vant til å gjøre som man vil i den tosomheten man er en del av. Da tror jeg overgangen med å plutselig skulle ta hensyn til et barn kan kjennes ganske uoverkommelig, selv om det ikke trenger å være det, forteller Bergius, før hun legger til:

GRØNNE FLAGG: Hva er såkalte grønne flagg? Vi spurte blant annet Øyunn Krogh, Isabelle Eriksen og Hasse Hope. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

- Mange glemmer at jeg og Christian i mesteparten av vårt forhold har levd som en familie, og ikke som en tosomhet. Vi har alltid vært vant til at det er en tredjepart der, og det har aldri hindret oss i å leve det livet vi ønsker å leve. Det er det vi har vært vant til, og det har ikke satt en stopper for oss. Vi utfyller hverandre den dag i dag.

- Det er jo hektisk

Nå nyter trebarnsfamilien hverdagen i solfylte Spania, hvor de nå har bosatt seg på ubestemt tid.

- Er det ikke nervepirrende å bosette seg i utlandet med tre barn?

PRIVATFLY: Kim Kardashian viser frem det nye privatflyet sitt til en svimlende sum på «The Kardashian». Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

- Nei, egentlig ikke. Vi tenkte at tilværelsen her i Spania kom til å ordne seg. Det gjør jo som regel det. Jeg synes også livet med barn er enklere her nede - været muliggjør mye utendørsaktivitet og barna storkoser seg. Vi føler oss veldig hjemme her.

Selv om trebarnsmoren nyter familielivet og tilværelsen i Spania, legger hun ikke skjul på at det tidvis kan være krevende og travelt i hverdagen.

- Det er jo hektisk, livet skjer jo hele tiden. Det tror jeg alle som har barn kan skrive under på. Jeg er nok også litt dobbeltmoralsk. På den ene siden vil man jo aldri at barna skal vokse opp, man vil at de skal være små for alltid, samtidig som man går og gleder seg til de klarer å bli litt mer selvstendig.

- Føler meg veldig heldig

I dag er 29-åringen en anerkjent influenser, og hun deler støtt og stadig innblikk i hverdagen med sine 120 000 følgere.

Selv om hun har oppnådd mer enn hva mange på hennes egen alder kan drømme om, innrømmer Bergius at hun kjenner på en slags 30-årskrise:

FARMEN KJENDIS: «Farmen kjendis» er nå ferdig med sin 7. sesong, men det er kanskje noen ting du ikke visste om produksjonen. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards/TV 2. Vis mer

- Jeg blir 30 i år og kjenner absolutt på en slags 30-årskrise. Jeg synes det er vanskelig å skulle tenke på at jeg aldri kommer til å være i 20-årene igjen noensinne.

- Husk at det fremdeles er mange 30-åringer som bor i kollektiv

- Haha, ja, det er sant. Man glemmer litt å sette ting i perspektiv. Det er mange på min alder som ikke har barn heller. Jeg føler meg veldig heldig med livet vårt, og jeg tror egentlig bare jeg må komme over kneika. Kanskje 30-årene kommer til å bli tilnærmet lik 20-årene mine, sier hun.

DANS: Aurora Gude møtte Ørnulf Høyer for første gang på «Farmen kjendis» og ble møtt med en liten dans. Vide: Jenny Emilie Aas/Reality Awards/TV 2. Vis mer

Se og Hør Reality Awards arrangeres i 2023. Under fjorårets utdeling stakk programleder Andreas «TIX» Haukeland av med prisen for «Årets Programleder».

Programmets mangeårige programleder Triana Iglesias vant også «juryens ærespris» for sin mesterlige måte å lede realityprogrammet på.

LES OGSÅ: - Er åpen for all type kjærlighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer