Gwyneth Paltrow:

- Ingen hadde funnet ut av det

Superstjernen mimrer tilbake til en mer bekymringsløs tid.

DEN GANG DA: Det virker som at Gwyneth Paltrow mener at i alle fall noe var bedre før. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB
DEN GANG DA: Det virker som at Gwyneth Paltrow mener at i alle fall noe var bedre før. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Gwyneth Paltrow (50) er ikke et fremmed fjes for kjendisglade mennesker, og har vært i bransjen i over 30 år. I tillegg har hun vært sammen med andre store stjerner, deriblant «Coldplay»-vokalist Chris Martin (45), Brad Pitt (59) og Ben Affleck (50).

Til tross for at en lang karriere og mye tid i rampelyset er det fortsatt mye fansen ikke vet om superstjernen.

Nylig gjestet hun «The Late Late Show» med James Corden, og der mimret hun tilbake til et mer bekymringsløs liv på 90-tallet, da sosiale medier ikke hadde inntatt verden.

At det meste kjendisene foretar seg i disse dager, spesielt i det store utland, blir fotografert eller skrevet om er ingen hemmelighet. Slik var det imidlertid ikke før, ifølge Paltrow. Det melder People.

Programleder Corden spurte i talkshowet hvordan skuespilleren opplevde det å være så kjent som det hun var på en tid hvor Instagram, Twitter og TikTok ikke fantes, og hva hun husket fra den tiden.

- Det var flott - jeg mener snakk om å ta kokain og ikke bli tatt!, utbrøt skuespilleren mens hun lo.

- Du kunne liksom bare være på en bar og ha det gøy, danse på et bord, og det var ingen kameratelefoner. Og spesielt i New York, interessant nok, var det ingen paparazzier. Du kunne snuble ut av en bar og gå hjem med noen ukjente, og ingen ville funnet ut av det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer