FÅR KRITIKK: Internett har visst en høne å plukke med hertuginne Meghan (37) etter hennes opptreden på British Fashion Awards. Dette bildet er tatt i en annen anledning. Foto: NTB Scanpix
FÅR KRITIKK: Internett har visst en høne å plukke med hertuginne Meghan (37) etter hennes opptreden på British Fashion Awards. Dette bildet er tatt i en annen anledning. Foto: NTB ScanpixVis mer

Hertuginne Meghan:

- Ingen gravid kvinne poserer slik

Internetts selverklærte mammapoliti retter krass kritikk mot den gravide hertuginnen.

Internett har for uvane å pirke i det som pirkes kan, der selv ikke hertuginne Meghan (37) slipper unna. Denne gang handler det om 37-åringens opptreden på British Fashion Awards tidligere i uken, som er blitt gjenstand for hyppig debatt på sosiale fora.

Hertuginnen dukket overraskende opp på den prestisjetunge prisutdelingen i Royal Albert Hall i London mandag, der hun hadde fått i oppgave å dele ut pris i kategorien årets britiske designer innen kvinneklær.

Prisen gikk, ikke helt tilfeldig, til Givenchys kreative leder, Clare Waight Keller (48) - kvinnen bak Meghans brudekjole.

- Hvem poserer sånn?

Hertuginnen tok seg god tid til å posere for fotografene på scenen, der hun, som jo gravide kvinner ofte gjør, hvilte hendene på sin stadig voksende mage.

Ikke noe galt med det, tenker du. Skal vi derimot tro sosiale medier er Meghans posering, der hun stadig holdt rundt magen som en ball, både «unaturlig», «overdrevet» og «klisjéaktig».

- Hvem poserer sånn? Tror Meghan at hun er Madonna og barnet (kjent maleri av Leonardo da Vinci, journ.anm.)? Det foregår noe virkelig skummelt inni hodet hennes, er blant kommentarene som dukker opp på Twitter, ifølge Fox News.

Mens en annen spekulerer på om Meghan, med sin håndstilling, er «redd for at noen skal stjele babyen», skriver en tredje følgende:

- Seriøst, ingen gravid kvinne poserer slik, men vi må ikke glemme at Meghan egentlig er en skuespiller. Som kongelig bør hun heller lære av Kate, og i stede plassere begge hender diskré under magen. Dette ser bare teit ut.

«SKREMMENDE»: Tirsdag ble de levende voksfigurene av hertuginne Meghan og prins Harry vist frem ved Madame Tussauds i Berlin. Reaksjonene har ikke latt vente på seg. Video: NTB Scanpix / Madame Tussauds Vis mer

Møter motstand

Heldigvis er ikke alle enige i poseringskritikken. På Twitter har flere brukere slått tilbake mot slengbemerkningene, der det blir påpekt at hertuginnen bestemmer over egen kropp.

- Har vi plutselig laget regler for hvor ofte en gravid kvinne kan ta på magen sin, og hvordan hun gjør det? Det gir ingen mening. Hvis hun ønsker å holde på den, la hun holde på den, skriver én.

Meghan, som venter sitt første barn med prins Harry (34) til våren, har naturlig nok ikke kommentert saken, og vier trolig lite energi til diskusjonen.

Kensington Palace har selv delt et Instagram-bilde fra mandagens arrangement, med Meghans presentasjon og hyllest av Givenchy-prisvinneren.

- Jeg vil ta på kulen min

Hertuginnen er for øvrig ikke den første gravide kjendiskvinnen som har fått poseringskjeft. Heller ikke da realitystjernen Khloé Kardashian (34) var høygravid med datteren True i mars, lot kritikken vente på seg.

Den gang mente nemlig fansen at Kardashian tok for mye på babykulen sin. 34-åringen tok senere til motmæle på Twitter:

«Folk mener så mye om kulen min. Jeg har valgt å holde rundt den fordi den er MIN. Jeg har ventet på dette VELDIG korte øyeblikket i mange år. Jeg nyter denne fasen av livet mitt, så jeg vil ta på kulen min, og elske den så mye som jeg selv velger. Mamma elsker deg, baby!», skrev hun.

TV-profilen holdt lenge graviditeten hemmelig, og benytte kanskje anledningen til å enda oftere vise frem magen sin, når katta først var ute av sekken.

LES OGSÅ: Advarer Meghan før julefeiringen

Ble millionær på delikatessebutikken!

Ble millionær på delikatessebutikken!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
Derfor får hun ikke møte «stedatteren»

Derfor får hun ikke møte «stedatteren»

Dette gjorde kjendisene for 10 år siden

Dette gjorde kjendisene for 10 år siden

Derfor vil hun droppe alkohol i 18 år

Derfor vil hun droppe alkohol i 18 år

- Sexy handler ikke om å bruke push-up BH, rød leppestift og høye hæler

- Sexy handler ikke om å bruke push-up BH, rød leppestift og høye hæler

Brudd etter fem år

Brudd etter fem år

- Jeg får tilsendt mye rart som jeg ikke forstår

- Jeg får tilsendt mye rart som jeg ikke forstår

- Det ble litt for tøft for kona

- Det ble litt for tøft for kona

Sangstjernen jubler av babylykke

Sangstjernen jubler av babylykke

Viste sin kjærlighet på rød løper

Viste sin kjærlighet på rød løper

Ble kjæreste med venninnens tidligere date

Ble kjæreste med venninnens tidligere date

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255