Hertuginne Meghan:

- Ingen gravid kvinne poserer slik

Internetts selverklærte mammapoliti retter krass kritikk mot den gravide hertuginnen.

FÅR KRITIKK: Internett har visst en høne å plukke med hertuginne Meghan (37) etter hennes opptreden på British Fashion Awards. Dette bildet er tatt i en annen anledning. Foto: NTB Scanpix
FÅR KRITIKK: Internett har visst en høne å plukke med hertuginne Meghan (37) etter hennes opptreden på British Fashion Awards. Dette bildet er tatt i en annen anledning. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Internett har for uvane å pirke i det som pirkes kan, der selv ikke hertuginne Meghan (37) slipper unna. Denne gang handler det om 37-åringens opptreden på British Fashion Awards tidligere i uken, som er blitt gjenstand for hyppig debatt på sosiale fora.

Hertuginnen dukket overraskende opp på den prestisjetunge prisutdelingen i Royal Albert Hall i London mandag, der hun hadde fått i oppgave å dele ut pris i kategorien årets britiske designer innen kvinneklær.

Prisen gikk, ikke helt tilfeldig, til Givenchys kreative leder, Clare Waight Keller (48) - kvinnen bak Meghans brudekjole.

- Hvem poserer sånn?

Hertuginnen tok seg god tid til å posere for fotografene på scenen, der hun, som jo gravide kvinner ofte gjør, hvilte hendene på sin stadig voksende mage.

Ikke noe galt med det, tenker du. Skal vi derimot tro sosiale medier er Meghans posering, der hun stadig holdt rundt magen som en ball, både «unaturlig», «overdrevet» og «klisjéaktig».

- Hvem poserer sånn? Tror Meghan at hun er Madonna og barnet (kjent maleri av Leonardo da Vinci, journ.anm.)? Det foregår noe virkelig skummelt inni hodet hennes, er blant kommentarene som dukker opp på Twitter, ifølge Fox News.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer