Sara Emilie Tandberg:

- Ingen god følelse

Influenseren har vært på sitt aller første julebord.

FØRSTE GANG: Sara Emilie Tandberg rakk å fylle 30 år før hun fikk dratt på sitt aller første julebord. Foto: Privat
FØRSTE GANG: Sara Emilie Tandberg rakk å fylle 30 år før hun fikk dratt på sitt aller første julebord. Foto: Privat Vis mer
Publisert

I et innlegg på Instagram forteller influenser og «Bloggerne»-profil Sara Emilie Tandberg (30) at hun har vært på sitt aller første julebord.

Samtidig henvender hun seg til andre som har opplevd å kjenne på utenforskap i den sammenhengen.

«Hvis du er en av dem som får klump i magen av ordet, vil jeg gi deg en stor klem og si du ikke er alene», skriver hun blant annet.

- Følte meg veldig alene

- Jeg tenkte mye på det, fordi dette var mitt første julebord. Nå har jeg blitt tretti, også har jeg aldri vært på julebord før, sier Tandberg til Se og Hør om bakgrunnen for innlegget, og følger opp:

- Jeg husker så godt det å gå inn i den november/desember-perioden og føle at julebord var noe alle dro på. Så følte jeg at jeg var en av de få som aldri dro på det, og følte meg veldig alene.

Tandberg synes det er viktig å minne folk på at det ikke er en selvfølge for alle å dra på julebord.

Overfor Se og Hør forteller hun også mer om hva som er bakgrunnen for at hun selv aldri har deltatt på slike arrangementer.

- Jeg har jo vært syk, som har gjort at jeg ikke har vært i jobb, Så jeg har ikke hatt noe julebord i jobbsammenheng, forteller Tandberg og sikter til at hun lenge var ufør på grunn av en ME-diagnose.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer