«Paradise»:

- Ingen garanti for at det treffer

Det velkjente realityprogrammet går gjennom store endringer.

«PARADISE»: «Paradise Hotel» har fornyet konseptet sitt og dette er det nye innspillingsstedet. Reporter/klipp: Celina Morken Video: Rød Løper/Thea Hope. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Paradise Hotel» har gjennom tolv år, fordelt på 15 sesonger, engasjert og sjokkert. I fjor høst ble det imidlertid kjent at programmet ville gjennomgå en rekke endringer. Årets sesong har fått navnet «Paradise».

Programleder Triana Iglesias (39) er også byttet ut med Andreas «TIX» Haukeland (29).

Se og Hør har tatt en prat med programsjef i NENT Group, Christian Meinseth, som nå kan fortelle mer utdypende om nye «Paradise».

Endringer

Han forteller at programmet, som startet som et datingformat, nå er rendyrket som et konkurranseformat.

- I hovedsak har vi gjort spillet kjønnsnøytralt. Man kan stå med hvem man vil, men det er fremdeles dette spillet som man kjenner så godt: du skal finne allianser og bygge tillit.

Et kjønnsnøytralt format har gjort det praktisk mulig å sove i hver sin seng, forteller Meinseth, som legger til:

- Tidligere lå det jo i formatet at man skulle stå sammen en mann og en kvinne, og «dere to må sove i samme seng under samme dyne», som bare føles litt som at det ikke holdt vann lenger.

I likhet med tidligere ligger det en halv million kroner i premiepotten. Den velkjente kuleknusingen er også med videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer