- Ingen forteller henne at hun flopper

Billetter på billigsalg til Britney Spears' nye turné.

PÅ BILLIGSALG: Billetter til Britneys turné selges angivelig til sterkt reduserte priser på rabattnettsted. Foto: All Over Press
PÅ BILLIGSALG: Billetter til Britneys turné selges angivelig til sterkt reduserte priser på rabattnettsted. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sangstjernen Britney Spears blir vernet mot fiasko. Nå skriver den amerikanske tabloidavisen National Enquirer at Spears' nye turné flopper totalt. Men det er det ingen som forteller Britney.

Avisen melder at billettsalget til Femme Fatale-turneen har vært en gedigen fiasko. Det gjelder både anmeldelsene og billettsalget.

At det hele er en katastrofe, får ikke Britney vite. Både pappa Jamie Spears og forloveden Jason Trawick nekter å la Britney tro at ikke alt går på skinner.

- Britney tror alt går veldig bra. Hun vet ingenting, sier en kilde til avisen.

Det sviktende billettsalget har ført til at sterkt prisreduserte billetter selges på rabattnettstedet Groupon. Det skal være snakk om billetter til halv pris. Derfor virker de fleste arenaene fullsatte for superstjernen, når hun går på scenen.

Det skal derimot ikke være tilfellet i alle byer turneen er innom. I enkelte deler av USA har ikke Groupon klart å selge alle de rabatterte billettene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Startet turneen med bikini-boom

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer