- Ingen fortalte meg om fødselsdepresjon

Morsrollen kom som et sjokk på sangfuglen.

LYKKELIG FAMILIE: I dag elsker Alanis Morissette det travle livet som småbarnsmor. Her med ektemannen Mario Treadway og sønnen Ever.  Foto: All Over Press
LYKKELIG FAMILIE: I dag elsker Alanis Morissette det travle livet som småbarnsmor. Her med ektemannen Mario Treadway og sønnen Ever. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Første juledag i fjor ble "Ironic"-stjernen Alanis Morissette (37) og ektemannen Mario Treadway foreldre for første gang.

Den vakre artisten gledet seg stort til å bli mamma, men da sønnen Ever (1) så dagens lys innså Alanis at hun var langt fra forberedt på morsrollen.

- Ingen fortalte meg om fødselsdepresjon. Etter å ha satt historier jeg hørte fra andre inn i en fantasi som inkluderte glede og engledans, så jeg for meg at tiden etter fødselen skulle være en ren idyll, sier hun til ivillage.com.

- Jeg er fremdeles overrasket over hvor lite jeg visste om hva jeg hadde i vente. Jeg satt og håpet på at noen ville komme å ta seg av min lille sønn slik at jeg selv kunne sitte i et hjørne å gråte. Jeg gråt så mye mens jeg gikk langs en vei at jeg skremte en hund. 

Alanis innrømmer at hun slet seg gjennom mange måneder før hun endelig følte seg kompetent som mor, men i dag kan 37-åringen ikke få nok av sin lille hjerteknuser.

- Jeg hadde ingen ide om at den personen som jeg alltid har drømt om å være ble født samtidig som barnet mitt.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se - så søte de er sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer