SVAK: Cheryl Tweedy er ifølge kilder fortsatt svært svak, og kommer etter all sannsynlighet til å bli værende på sykehus i London ut måneden. Foto: All Over Press
SVAK: Cheryl Tweedy er ifølge kilder fortsatt svært svak, og kommer etter all sannsynlighet til å bli værende på sykehus i London ut måneden. Foto: All Over PressVis mer

Ingen får lov til å se Cheryl

- Hun vil ikke at folk skal se hvordan hun ser ut akkurat nå...

SEHER.NO: Popstjernen Cheryl Tweedy (27), tidligere Cheryl Cole, besvimte nylig under en fotoshoot, og ble skrevet inn på sykehus med et alvorlig tilfelle av sykdommen malaria.

Nå nekter hun sine nærmeste venner, blant annet Girls Aloud-venninnene Kimberley Walsh og Nicola Roberts, å se henne. Det er kun mamma Joan og danseren Derek Hough som har tilgang til stjernens private rom på sykehuset. Det er det The Sun som melder.

- Cheryl vil ikke at folk skal se hvordan hun ser ut akkurat nå, forteller en kilde til den britiske tabloidavisen.

Samtidig har 27-åringen satt skilsmissen fra Ashley Cole på vent, fordi hun er for svak til å møte advokater eller til å lese saksdokumenter.

Det var da Cheryl var på ferie sammen med Hough i Tanzania at hun fikk sykdommen og ble hastet inn på sykehus. Nå har hun blitt forflyttet til London.

- Hun var glad for å få et privat rom. Hun er fortsatt ekstremt svak og faller inn og ut av søvne, men hun har samtidig vist gode tegn til forbedring.


Det er ventet at Tweedy blir værende på sykehuset ut måneden.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun var kun timer fra å dø