- Ingen enorm lykke å få barn

Ane Dahl Torp innrømmer at hun ikke likte barn før.

NULL LYKKE: Skuespillerinnen ble ikke mer lykkelig da sønnen Sigurd ble født for snart to år siden.  Foto: STELLA PICTURES
NULL LYKKE: Skuespillerinnen ble ikke mer lykkelig da sønnen Sigurd ble født for snart to år siden. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For snart to år siden ble skuespillerinne Ane Dahl Torp (36) og ektemannen Sjur Miljeteig (37) foreldre til lille Sigurd - som mamma Ane påstår ikke er noen oppsiktsvekkende skjønnhet. I et intervju med Dagbladet-bilaget «God Torsdag!» forteller Torp åpenhjertlig om hennes anstrengte forhold til barn.

- Går man gatelangs og føler seg annerledes etter man har fått barn, liksom? Det skjedde ikke, sier skuespillerinnen som tidligere har uttalt at hun ikke følte noen enorm lykke da sønnen ble født.

Lettere var det ikke da hun som barnløs så venninnene hennes begynne å få barn.

- Jeg syntes bare barn var veldig dumme. Jeg ble utrolig sliten av å være sammen med små barn. Jeg hadde ei venninne som hadde ei datter, og vi rakk bare å prate sammen mens dattera løp fra kafébordet og bort til utgangsdøra. Da jeg kom hjem måtte jeg gå og legge meg, jeg ble så utslitt, sier hun videre i portrettintervjuet.

Den travle ettbarnsmoren har tidligere gitt uttrykk for at hun aldri savner sønnen sin når hun er borte på jobb.

Selv om hun innrømmer at hun har myknet opp med årene, og etterhvert ser annerledes på barn:

- Før ble jeg mer lei meg av å se dyr som led, enn barn. Jeg kunne jo forstå hvor ille der var, intellektuelt sett, men når jeg ser barn som lider nå kjenner jeg det i ryggmargen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Perez Hilton elsker norske Ane 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer