Lars Monsen og Trine Rein:

- Ingen enkel avgjørelse

Lars Monsen og kona Trine Rein selger boligen.

SELGER: Trine Rein og Lars Monsen har bestemt seg for å flytte. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SELGER: Trine Rein og Lars Monsen har bestemt seg for å flytte. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lars Monsen (59) skriver på Facebook at han og kona Trine Rein (51) selger boligen sin.

«Dette er ingen enkel avgjørelse å ta, men Trine og jeg er omsider enige om å legge ut det usedvanlig flotte stedet vårt i Skiptvet for salg», skriver Monsen i innlegget.

Vemodig å selge

Han forteller også at de har hatt det «skikkelig fint» der, og at mange foredrag, hundeløp, album og turneer har hatt sitt utspring i hjemmet de nå selger.

«Nå ønsker vi nye eiere velkommen til å oppleve den unike panoramautsikten, stillheten, privatlivet, dyrelivet og naturen på Nordre Liverud, og Trine og jeg ser fram mot nye eventyr sammen når den tid kommer. Ingen dramatikk der, med andre ord», fortsetter han.

Fem soverom og festsal

Boligen ligger ute på Finn.no og beskrives som en «nydelig utsiktseiendom ved Glomma, en time fra Oslo». Prisantydningen er på elleve millioner kroner.

Boligen har fem soverom og totalt et bruksareal på 530 kvadratmeter, kommer det fram av annonsen. Huset har også en «festsal», som ifølge annonsen egner seg godt til blant annet bryllup og foredrag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer