Eva Longoria:

- Ingen ekspert på å være mor

«Frustrerte fruer»-stjernen forteller åpenhjertig om livet som småbarnsmor.

SMÅBARNSMOR: Skuespiller Eva Longoria ble mor til sønnen Santiago i 2018. Men hun er ingen ekspert på å være mor, avslører hun i en podkast. Her er mor og sønn i Paris i 2019. Foto: Beretta /Sims / Shutterstock / NTB
SMÅBARNSMOR: Skuespiller Eva Longoria ble mor til sønnen Santiago i 2018. Men hun er ingen ekspert på å være mor, avslører hun i en podkast. Her er mor og sønn i Paris i 2019. Foto: Beretta /Sims / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juni 2018 kunne «Frustrerte fruer»-stjernen Eva Longoria (45) og ektemannen José Antonio Bastón (52) juble over at de hadde fått sitt første barn sammen. Nå har sønnen Santiago blitt to år gammel, og i en fersk podkastepisode forteller Hollywood-skuespilleren om sine erfaringer med det beryktede «mammapolitiet».

Det er i podkasten «Anna Faris Is Unqualified» 45-åringen letter på sløret om småbarnstilværelsen. Der forteller skuespilleren at siden hun selv har fått kritikk fra mammapolitiet, vil hun ikke fortelle andre hva slags foreldre de skal være.

- Jeg er på ingen måte ekspert på å være mamma. Dette spørsmålet om «hvordan klarer du å gjøre alt sammen?», bare å svare på det får andre kvinner til å føle seg mindre noen ganger. Når jeg hører det, tenker jeg: «Å, topp. Hun fikser alt. Kanskje det er noe jeg ikke gjør riktig», forteller Longoria i podkasten, gjengitt av US Magazine.

TITT-TEI: Eva Longoria har sønnen Santiago sammen med ektemannen José Antonio Bastón. Foto: Lucas Barioulet / AFP / NTB
TITT-TEI: Eva Longoria har sønnen Santiago sammen med ektemannen José Antonio Bastón. Foto: Lucas Barioulet / AFP / NTB Vis mer

Hollywood-skuespilleren forteller også at hun får mye hjelp med den to år gamle sønnen, både fra familie og venner.

- Jeg har en stor familie. Jeg har en fantastisk ektemann som støtter meg, jeg har utrolige søstre og fantastiske venninner som har barn på samme alder, sier «Frustrerte fruer»-skuespilleren.

FAMILIELIV: Programleder Marianne Jemtegård sier at huner svært fornøyd med å være småbarnsmor, men at det også byr på en og annen utfordring. Video: Elias Kr. Zahl-Pettersen. Reporter: Marcus Brenden Vis mer

- Magisk

Til tross for at Eva Longoria hevder at hun på langt nær er en ekspert på mammarollen, har hun flere ganger fortalt at hun stortrives som mor til lille Santiago.

I august i fjor beskrev 45-åringen livet som mor som både magisk og fantastisk i et stort intervju med Haute Living. I intervjuet fortalte den kjente skuespilleren at det første året som mor hadde vært mer eller mindre som forventet.

ELSKER MAMMALIVET: Eva Longoria har i flere intervjuer fortalt at hun elsker å være mor til lille Santiago (2). Foto: Morane / Shutterstock / NTB
ELSKER MAMMALIVET: Eva Longoria har i flere intervjuer fortalt at hun elsker å være mor til lille Santiago (2). Foto: Morane / Shutterstock / NTB Vis mer

- Det har vært akkurat slik det skal være. Det er fantastisk og magisk å være mor, men det er ingenting som har overrasket meg, fortalte en åpenhjertig Longoria.

Stjernen sa også at hun prøvde å balansere oppdragelsen av sønnen med å være både tøff og avslappet på en og samme tid. Likevel innrømmet Longoria at morstilværelsen hadde tært på kreftene.

- Å, jeg er så sliten. Jeg visste at jeg kom til å bli sliten. Det er vanskelig å sjonglere alt samtidig. Jeg visste at det kom til å bli tøft, sa Longoria.

Tidligere har «Frustrerte fruer»-stjernen også uttalt at hun kom til å være nøye med å ikke eksponere sønnen i sosiale medier.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble i fjor mor etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Det er litt morsomt, for før han ble født avtalte mannen min og jeg at vi ikke ville dele så mye. Vi ønsket å holde livet sammen med sønnen vår privat. Nå tenker jeg hver eneste dag at «jeg bare må dele dette bildet, for det er så søtt». Så den planen gikk fullstendig i vasken, uttalte hun ifølge Contact Music.

Det er likevel sjelden Longoria viser frem sønnen offentlig.

Det var i mai 2016 Longoria og ektemannen giftet seg. Paret ga hverandre sitt «ja» i en romantisk seremoni i kystbyen Valle de Bravo i Mexico, foran familie og venner.

Gjestelisten var stappfull av Hollywood-stjerner som Victoria og David Beckham, Penélope Cruz, Ricky Martin, Katy Perry og Mario Lopez.

LES OGSÅ: Hollywood-stjernen i sorg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer