Eva Longoria:

- Ingen ekspert på å være mor

«Frustrerte fruer»-stjernen forteller åpenhjertig om livet som småbarnsmor.

SMÅBARNSMOR: Skuespiller Eva Longoria ble mor til sønnen Santiago i 2018. Men hun er ingen ekspert på å være mor, avslører hun i en podkast. Her er mor og sønn i Paris i 2019. Foto: Beretta /Sims / Shutterstock / NTB
SMÅBARNSMOR: Skuespiller Eva Longoria ble mor til sønnen Santiago i 2018. Men hun er ingen ekspert på å være mor, avslører hun i en podkast. Her er mor og sønn i Paris i 2019. Foto: Beretta /Sims / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juni 2018 kunne «Frustrerte fruer»-stjernen Eva Longoria (45) og ektemannen José Antonio Bastón (52) juble over at de hadde fått sitt første barn sammen. Nå har sønnen Santiago blitt to år gammel, og i en fersk podkastepisode forteller Hollywood-skuespilleren om sine erfaringer med det beryktede «mammapolitiet».

Det er i podkasten «Anna Faris Is Unqualified» 45-åringen letter på sløret om småbarnstilværelsen. Der forteller skuespilleren at siden hun selv har fått kritikk fra mammapolitiet, vil hun ikke fortelle andre hva slags foreldre de skal være.

- Jeg er på ingen måte ekspert på å være mamma. Dette spørsmålet om «hvordan klarer du å gjøre alt sammen?», bare å svare på det får andre kvinner til å føle seg mindre noen ganger. Når jeg hører det, tenker jeg: «Å, topp. Hun fikser alt. Kanskje det er noe jeg ikke gjør riktig», forteller Longoria i podkasten, gjengitt av US Magazine.

Hollywood-skuespilleren forteller også at hun får mye hjelp med den to år gamle sønnen, både fra familie og venner.

- Jeg har en stor familie. Jeg har en fantastisk ektemann som støtter meg, jeg har utrolige søstre og fantastiske venninner som har barn på samme alder, sier «Frustrerte fruer»-skuespilleren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer