GRÅTKVALT: - Alt er om hvordan de føler det, og ikke hvordan jeg har det. Ingenting handler om meg. Det har aldri handlet om meg, sier Linday i sjokkopptaket, som nå har blitt offentlig. Foto: All Over Press
GRÅTKVALT: - Alt er om hvordan de føler det, og ikke hvordan jeg har det. Ingenting handler om meg. Det har aldri handlet om meg, sier Linday i sjokkopptaket, som nå har blitt offentlig. Foto: All Over PressVis mer

- Ingen bryr seg om meg

Hør opptaket der Lindsay Lohan bryter sammen i gråt.

SEHER.NO: - Mamma sier jeg er verre enn det du var. Og hun forsvarer... Hun backer meg ikke opp, hun støtter meg ikke.

Dette er bare litt av hva man kan høre fra en gråtkvalt Lindsay Lohan (23) i et opptak som nettstedet Radaronline.com har fått tilgang til. I det sjokkerende opptaket, som er det første i en serie telefonsamtaler skuespilleren og moren Dina hadde med Lindsays far, Michael, hører man tydelig at superstjernen er helt fra seg.

Lindsays far har lenge figurert i et utall medier der han tydelig har uttrykt sin mening om at datteren hans trenger hjelp og at ikke alt er ved sine fulle fem for henne om dagen. Tidligere denne uka fyrte også Lindsay - på sin egen Twitter-profil - selv løs mot farens utsagn, og det faktumet at han har truet med å slippe lydopptak av sin datter.

Ett av opptakene - som nå altså har blitt offentlig - har Michael sluppet for å bevise at han snakker sant, og for å vise at de som sier det motsatte om datteren hans, tar feil.

Lindsay Lohans gråtkvalte samtale kan du høre her (ekstern lenke).

Tapen avslører en Lindsay Lohan som er helt ute av seg, og som klager over familieproblemer og forholdet sitt til eks-kjæresten, Samantha Ronson.

- Ingen bryr seg om meg. Alt er om hvordan de føler det, og ikke hvordan jeg har det. Ingenting handler om meg. Det har aldri handlet om meg, hvis ikke jeg da kjemper for det, sier hun i sjokkopptaket.

23-åringen har i lang tid ikke akkurat brukt masse energi på å hemmeligholde det anstrengte forholdet hun har til sin far.

- Min far er gal, og fortjener ikke engang "far"-tittelen, ettersom han aldri har vært der for meg i hele mitt liv. Bortsett fra når han har truet meg og familien min da, skrev Lindsay på sin Twitter-profil denne uka.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ:
Hvordan skjedde dette på tre år?