- Ingen brudd føles bra

Marit Larsen innrømmer at det var tungt da forholdet til Thom Hell tok slutt.

IKKE BITRE: - Vi er venner. Og han kommer med en fantastisk plate i februar, med en ny retning som er veldig bra. Vi er skvære! Det er ikke noe uoppgjort der, sier Marit Larsen om bruddet med eks-kjæresten Thom Hell. Foto: Stella Pictures
IKKE BITRE: - Vi er venner. Og han kommer med en fantastisk plate i februar, med en ny retning som er veldig bra. Vi er skvære! Det er ikke noe uoppgjort der, sier Marit Larsen om bruddet med eks-kjæresten Thom Hell. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Om en knapp måned slippes Marit Larsens nye album «Spark». Albumet er fullt av knut kjærlighet, og til VG innrømmer 28-åringen at hennes eget brudd med artistkjæresten Thom Hell (35) en periode var tung å svelge.
 
- Ingen brudd føles bra. Gjør de det må man virkelig ta noen runder med seg selv. Så, selvfølgelig var det det, sier hun til avisen.

Larsen understreker imidlertid at bruddet de to var igjennom ikke var av det bitre slaget, og at de to fortsatt snakker sammen.

- Vi er venner. Og han kommer med en fantastisk plate i februar, med en ny retning som er veldig bra. Vi er skvære! Det er ikke noe uoppgjort der.

Til VG vil derimot ikke Marit Larsen si at den noe triste, nye platen handler utelukkende om hennes eget liv.

- Jeg får jo ikke lyst til å skrive en låt med mindre jeg virkelig kan føle gnisten for historien, temaet eller innfallsvinkelen. Men hvis man skulle ta alt dette bokstavelig og at alt handlet om mitt liv ville det blitt veldig umystisk og ganske uinteressant, mener hun.

I januar skrev Se og Hør at Marit Larsen skal ha funnet kjærligheten på ny - med skuespiller Mattis Herman Nyquist (29).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Søt musikk for Marit Larsen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer