<strong>GULLMAMMA:</strong> Håndballproff Gro Hammerseng blir snart mor for første gang. Hun ønsker å bli en engasjert og kjærlig mamma. Foto: SCANPIX
GULLMAMMA: Håndballproff Gro Hammerseng blir snart mor for første gang. Hun ønsker å bli en engasjert og kjærlig mamma. Foto: SCANPIX Vis mer

Ingen «big deal» å få barn med ei jente

Endelig er det Gro Hammersengs tur til å bli mamma.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Håndballyndling og landslagskaptein, Gro Hammerseng (31) er endelig innenfor termin. Hun vil ikke avsløre om hun venter en gutt eller jente, og har ingen planer om å dele bilder av den lille med det første. Likevel legger hun ikke skjul på at både hun og kjæresten, Anja Edin (28), ser frem til tiden som snart venter dem.

- Nå gleder vi oss til å bli en liten familie, sier Gro, til Dagbladet.

Idrettsparet har stort sett utelukkende mottatt positive kommentarer og lykkeønskninger i forbindelse med familieforøkelsen, og de få negative reaksjonene som har kommet lar de lett prelle av.

- For meg er det ingen «big deal» at jeg skal ha barn med ei jente, sier Gro bestemt og tilføyer at selv om hun er en person med temperament, har det på ingen måte ødelagt gleden av å bli mamma at noen mener hun ikke burde fått lov til det.

- Jeg elsker barn, jeg. Har alltid gjort det. Så nå er jeg glad det er min til til å bli mamma, sier 31-åringen til Dagbladet.

Det nye familielivet skal tilbringes i Larvik, hvor både Gro og Anja har planer om å fortsette håndballkarrieren.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ser kampene med blandede følelser

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer