<strong>FREKKERE:</strong> Emma lover å bli frekkere, og sier hun veldig sjelden blir bedt ut på date. Foto: Stella Pictures
FREKKERE: Emma lover å bli frekkere, og sier hun veldig sjelden blir bedt ut på date. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Ingen ber meg ut på date

Nå lover stjernen å bli frekkere.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Emma Watson (20) har den siste tiden blitt koblet til flere menn, blant annet ble hun observert på byen i London med en ukjent mann denne uken. Men i et intervju med The Sun hevder hun at hun sjelden blir bedt på date.

Derfor lover Harry Potter-stjernen at hun nå skal bli frekkere, både i filmene sine og privat.

- Ingen ber meg ut på date, og jeg får heller ikke frierbrev lenger, så veldig lite skjer på den fronten. Jeg skulle ønske jeg hadde gjort flere frekke ting. For tre måneder siden klippet jeg håret kort, og fra det øyeblikket følte jeg at jeg ble en kvinne. Jeg er klar for å begynne med å ta sjanser, sier hun.

20-åringen hevder hun kun har vært forelsket én gang. Hvem den utkårede var, ønsker hun derimot å holde hemmelig.

- Jeg er veldig romantisk og selvsagt ønsker jeg å være forelsket. Jeg har vært forelsket én gang i livet mitt, men det var komplisert. Jeg ønsker ikke å fortelle hvem det var, fordi det hadde vært urettferdig mot andre. Men jeg kan si at jeg aldri har fått hjertet knust ennå.

Det ble hevdet at stjernen var sammen med rockestjernen George Craig, etter at paret ble observert på Glastonbury-festivalen i sommer. Men Watson selv hevder de kun er venner, og sånn har det alltid vært.

- For øyeblikket er jeg glad for å være singel. Jeg er mer voksen og selvsikker nå. George og jeg var bare venner, men han er en fantastisk fyr, sier Watson til The Sun.

Skuespillerstjernen studerer for tiden i USA, og nyter livet som student. En annen ting hun setter pris på er at færre i USA vet hvem hun er enn andre steder i verden.

- I USA kan jeg være «under radaren» i en større grad. Min beste venn på Brown har aldri sett en Harry Potter-film eller lest bøkene. Og en fyr jeg datet litt visste ikke noe om filmene, og heller ikke at jeg var en av stjernene. Det synes jeg var kjempemorsomt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer