TILBAKE: Sandra er tilbake for fullt etter en tung tid. Nå har hun lufta full av baller, og er aktuell med stemmen til Tingeling i Disneys tegnefilm. Foto: SCANPIX
TILBAKE: Sandra er tilbake for fullt etter en tung tid. Nå har hun lufta full av baller, og er aktuell med stemmen til Tingeling i Disneys tegnefilm. Foto: SCANPIX Vis mer

- Ingen av vennene trodde det

Sandra Lyng Haugen tilbake etter den tunge tiden.

SEHER.NO: Mange lurte på hvor den glade jenta fra Mosjøen ble av etter at hun trakk seg fra TV2-serien "Isdans" i fjor. Jenta som sjarmerte seg inn i TV-seernes hjerter under Idol 2004, havnet i en bilulykke og var med ett borte fra rampelyset.

Men nå er Sandra Lyng Haugen tilbake - like sprudlende som før. 21-åringen har hovedrolle-stemmen til Tingeling i en ny Disney-tegnefilm. Og det passer henne utmerket.

- Jeg er litt vimsete, har mange baller i lufta, har stor stå-på-vilje og er litt sta. Akkurat som Tingeling, forklarer hun til Se og Hør.

Nordlansjenta har valgt å snakke på østlandsk i filmen, og det gjør hun så overbevisende at ingen tror det er henne.

- Mamma var veldig stolt da hun så filmen, men hun trodde ikke at det var jeg som snakket. Ingen av vennene mine trodde det heller, ler hun.

At Sandra har mange baller i lufta er ingen overdrivelse. Tre ganger i uka går hun på privatskolen Bjørknes for å ta artium. To dager i uka jobber hun i en barnehage, og i tillegg til Disney-jobben holder hun på med sin egen strikke og smykke-kolleksjon, og hun er snart aktuell med nytt album.

- Jeg er bare så lykkelig! Jeg har det utrolig bra nå, stråler Sandra.

LES OGSÅ: Sandras tøffe tid