Silya Nymoen og Espen Leite:

- Ingen av oss visste når frieret skulle skje

Nygifte Silya Nymoen letter på sløret om sin utradisjonelle forlovelse.

SPESIELT FRIERI: Silya Nymoen og ektemannen Espen Leite forlovet seg på utradisjonelt vis. Her er de på «Som dere vil»-premieren høsten 2017, kort til etter bryllupet sitt. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
SPESIELT FRIERI: Silya Nymoen og ektemannen Espen Leite forlovet seg på utradisjonelt vis. Her er de på «Som dere vil»-premieren høsten 2017, kort til etter bryllupet sitt. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): «Hver gang vi møtes»-aktuelle Silya Nymoen (40) overrasket alle da hun i midten av oktober kunne avsløre at hun hadde giftet seg med kjæresten Espen Leite (44).

«Vi gifta oss i går vi», skrev hun i et innlegg på Instagram den gang.

Vielsen fant sted på Oslo tinghus, og på bildet hun delte stråler paret av lykke - i spreke farger på trappen foran tinghuset.

Begge fridde

Bryllupet fant sted et par år etter at paret forlovet seg, og i et ferskt intervju med Se og Hør letter Silya på sløret om noen av detaljene ved frieriet.

I SALG NÅ: Ukens utgave av Se og Hør Extra.
I SALG NÅ: Ukens utgave av Se og Hør Extra. Vis mer

Og - i likhet med artisten selv - kan det neppe kalles kjedelig eller tradisjonelt:

- Vi gikk faktisk begge ned på kne - og fridde til hverandre i London, røper hun, og legger til:

- Først kjøpte vi hver vår ring i en antikkforretning: Min er fra 1888 - og hans fra 1949. Etter at vi hentet dem hadde jeg hans ring i lomma, og han min. Deretter gikk vi rundt hele dagen og ikke visste når frieriet skulle skje. Men plutselig så gjorde vi det i en liten park, sier hun lykkelig.

Saken fortsetter nedenfor.

Holdt det hemmelig

For mange er fredag den 13. en dag som er forbundet med ulykke og overtro. For Silya og musiker-ektemannen Espen derimot, handler denne dagen om troen på kjærligheten.

For det var nettopp fredag 13. oktober i 2017 kom de hånd i hånd ut av Oslo tinghus som mann og kone.

Og overfor Se og Hør forklarer artisten og «Melodi Grand Prix»-programlederen hvorfor paret valgte å holde tett om bryllupsdagen i forkant:

- Er ikke det gøy, nå er den dagen en lykkedag. Både jeg og Espen hadde lyst til å gjøre det så enkelt som mulig, derfor holdt vi det hemmelig. Vi gikk inn i Tinghuset og var der i syv minutter - underveis hadde vi verdens fineste vielse, forteller Silya.

Se Silya Nymoen vise frem forlovelsesringen - og alternativet sitt til giftering - i videoen nedenfor!

BRYLLUP: I oktober 2017 giftet artist og programleder Silya Nymoen seg med forloveden Espen Leite. Her forteller hun om bryllupsdagen og viser frem den spesielle forlovelsesringen sin. Video: Se og HørVis mer Vis mer

Skulle aldri gifte seg igjen

Den blide artisten og programlederen har faktisk vært gift en gang før, med en amerikaner.

I et intervju med Dagbladet har hun tidligere omtalt skilsmissen som en befrielse, og overfor Se og Hør legger hun heller ikke skjul på at det første ekteskapet langt fra gikk på skinner:

- Jeg har vært gift en gang før, og det var veldig tullete. Det har jeg tenkt at jeg aldri skulle gjøre igjen, for det var helt mislykka, sier hun, og tilføyer:

- Og selv etter at jeg møtte Espen, så tenkte jeg at «jeg trenger ikke å gifte meg» - men så var det sånn at jo mer vi var sammen, spurte vi hverandre: «Hvordan kan vi komme enda nærmere?».

Saken fortsetter nedenfor.

Da bryllupsdagen kom, valgte paret imidlertid bort tradisjonelle ting som hvit brudekjole og kirkeklokker.

- Derfor ble det ganske naturlig for oss å gifte oss, men ikke med hvit brudekjole og kirke. Vi hadde lyst til å gjøre det for oss selv - på vår egen måte, avslører den tidligere «Stjernekamp»-vinneren videre.

Silya hadde også en annen grunn til å gifte seg.

- Espen har to flotte gutter på ti og syv år, som jeg nå er blitt bonusmamma til. Vi ville at de skulle se at vi mener alvor med forholdet vår, at det ikke er noe tull. Så gutta var også der, som de eneste, på vielsen, sier hun til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Sofia er veldig opprørt på søsterens vegne

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer