- Ingen av oss var forberedt på dette

NRKs Vegard Olsen fikk sparken fra barneprogram etter å ha arrangert «sex-fest».

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Torsdag ble det kjent at Vegard «Shortcut» Olsen (38) ikke får være programleder i MGP Junior fordi han var med å arrangere bursdagsfest for Sverre Goldenheim der «Fuck For Forest» sjokkerte gjestene da de hadde sex på scenen.

Dette bekrefter NRKs underholdningsredaktør Charlo Halvorsen til Seoghør.no. Han benekter at det ligger noe dramatisk bak avgjørelsen.

- Det er en omdømmeutfordring fordi det gjelder et barneprogram. Og vi bestemte i går at han blir løst fra kontrakten, sier Halvorsen til Seoghør.no
.

Han forteller at Olsen ikke har brutt noen konkrete regler.

- Det er et skjønnsspørsmål fra gang til gang, og det er annerledes å lede et barneprogram enn et voksenprogram.

Det var VG Nett som først meldte om saken.

Halvorsen ønsker ikke å kommentere hvordan Olsen tok beskjeden om avskjedigelsen.

NRK-programlederen skal derimot fortsette i «Migrapolis».

Det har foreløpig ikke lykkes Seoghør.no å få tak i Vegard Olsen for en kommentar.

Onanerte på scenen

Arrangementet der «Fuck for Forest» overrasket de 400 gjestene, fant sted på lørdag på toppen av Bar Vulkan i Oslo. DJer og artister underholdt gjennom hele feiringen, men skandalen ble først et faktum da medlemmer av miljøorganisasjonenavsluttet kvelden med en sjokkerende opptreden.

To i gruppa onanerte både seg selv og hverandre, og ga også oralsex på scenen.

Blant de inviterte var kjendiser som Petter Pilgaard (32) og Madcons Tshawe Baqva (32).

- Jeg måtte bare le. Det var en blanding av ekstrem latterkrampe og sjokk. Det var jo helt sprøtt, fortalte bursdagsbarnet Sverre Goldenheim til Seoghør.no.

- Må se humoren i dette
Etter å ha hørt at Vegard Olsen mistet jobben som programleder, tar Goldenheim kameraten i forsvar.

- Jeg har snakket med Vegard i dag og vil bare si at jeg støtter ham hundre prosent. Det var jo mitt ønske å få gruppen hit, og jeg mener man må se humoren i dette. Jeg er glad jeg ikke har en så streng sjef, sier han til Seoghør.no.

- NRK mener dette er uforenelig med rollen som programleder for et barneprogram?

- Ingen av oss var forberedt på dette, at det skulle bli slått så stort opp. Men jeg mener det må være lov å være med på en sånn fest i privat regi.

«Fuck for Forest» er en kontroversiell norsk miljøorganisasjon som finansierer sin støtte til regnskogen via tilbud om pornografisk materiale.

De skapte opprør da to av organisasjons medlemmer hadde sex på scenen under The Cumshots-konserten på Quartfestivalen i 2004.
   

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er videoen fra sjokkfesten  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer