Kristen Bell:

- Ingen av oss fortjener deg

Kristen Bell holder ikke tilbake når hun hyller ektemannen Dax Shepard på hans 47-årsdag.

HYLLES: Dax Shepard skrytes opp i skyene på bursdagen sin. Foto: Skjermdump fra Instagram
HYLLES: Dax Shepard skrytes opp i skyene på bursdagen sin. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Kristen Bell (41) er trolig mest kjent for sin rolle i det populære tenåringsdramaet «Veronica Mars», som det til slutt ble både fire sesonger av og en film.

Bell er også svært kjent for å ha hatt den berømte «Gossip Girl»-stemmen i den populære tv-serien med samme navn. Bell har for øvrig nylig returnert som denne stemmen, i en ny versjon av «Gossip Girl».

Den 41 år gamle skuespilleren pryder stadig overskrifter, og kanskje spesielt i forbindelse med sitt ekteskap til skuespiller Dax Shepard (47).

TILBAKEFALL: Dax Shepard hadde vært rusfri i 16 år, men sprakk da han skadet hånda si i 2020. Slik reagerte kona Kristen Bell. Video: Viaplay Vis mer

De to deler nemlig åpenhjertig fra forholdet sitt og deres liv sammen - både opp- og nedturer, store og små ting.

Nylig hadde Dax Shepard bursdag, og da holdt ikke kona tilbake. I et innlegg på Instagram skryter hun ham opp i skyene, noe blant andre amerikanske People har omtalt.

Den enorme rosen kommer etter at ektemannen skal ha kjempet seg gjennom 50 timer med konstant hikke.

«Ingen av oss fortjener deg»

«Til den mest fantastiske ektemannen og #pappabeistet jeg noensinne kunne ha forestilt meg», åpner Bell innlegget med, før hun fortsetter:

BURSDAG: Dax Shepard fylte nylig 47 år. Det markerte kona med et herlig Instagram-innlegg. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB
BURSDAG: Dax Shepard fylte nylig 47 år. Det markerte kona med et herlig Instagram-innlegg. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer

«Å le, kose og vokse sammen med deg har vært gøyere enn noe jeg noensinne kunne ha forestilt meg i livet mitt. Din tålmodighet og forpliktelse til våre døtre er bare overgått av din tålmodighet og forpliktelse til hikken. Ingen av oss fortjener deg. Du er enestående. Gratulerer med dagen, kjekken».

De fine bursdagsordene kommer naturligvis sammen med et knippe herlige bilder:

Dette siktet hun til

I bursdagshyllesten nevner Kristen Bell en hikke-seanse. Det hun sikter til er noe Dax Shepard selv fortalte om og forklarte på Instagram i et innlegg han delte i desember.

«For en opplevelse!!! 50 timer med hikke», skrev Shepard sammen med to videoer hvor man ser hans stadig tilbakevendende hikke.

«Ikke bekymre dere. Vi har vært hikke-frie i fem dager i dag. Til alle som har permanent hikke, gud velsigne dere. Jeg vet ikke om jeg kunne ha gått en uke med det uten å gripe inn med en runde cyanid».

Innlegget har fått enormt med oppmerksomhet, både i form av likerklikk og kommentarer.

Det er ingen tvil om at hikke-videoene til Shepard skaper både medfølelse og latter.

«Jeg kan ikke engang se på dette. Så frustrerende. Lol», er det blant annet en som skriver i kommentarfeltet under innlegget.

LES OGSÅ: - Ikke pen nok til å bli skuespiller

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer