Cole Sprouse og Lili Reinhart:

- Ingen av dere vet en dritt

Slik svarer «Riverdale»-paret på bruddspekuasjonene.

<strong>SPEKUALSJONER:</strong> En magasinforside får fansen til å spekulere om bruddet i det hele tatt er et faktum. Slik svarer tv-duoen. Foto: NTB Scanpix.
SPEKUALSJONER: En magasinforside får fansen til å spekulere om bruddet i det hele tatt er et faktum. Slik svarer tv-duoen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

De er blitt idolisert både på tv og i virkeligheten, skuespillerne Cole Sprouse (26) og Lili Reinhart (22). Duoen gjorde seg først bemerket som kjærestepar foran kamera, i Netflix-serien «Riverdale», og fant senere kjærligheten også utenfor tv-skjermen.

De siste ukene har stjerneparet derimot sørget for en rekke negative overskrifter, etter at påstander om et angivelig brudd nådde offentligheten - og internett.

Spekulasjonene ble særlig forsterket etter at de begge befant seg på messen Comic-Con i San Diego sist helg - hvor det ble tydelig at skuespillerne holdt god avstand fra hverandre.

Full forvirring

Senere har det dukket opp mye skriverier om alt fra hvorfor de angivelig avsluttet forholdet, til hvorvidt de vil gjenforenes.

Cole Sprouse og Lili Reinhart har sådan ikke kommentert ryktene direkte, men en kilde nær paret skal angivelig ha bekreftet bruddet. Nå har et magasinintervju skapt ytterlige forvirring, og enda flere spekulasjoner rundt det angivelig, trøblete bruddet og deres hemmelighetsfulle forhold.

RART: Forholdet mellom Cole Sprouse og Lili Reinhart skal angivelig være slutt - men skuespillerne fra «Riverdale» måm av naturlige årsaker møtes i prosesjonell jobbsammenheng. Vis mer

Tre dager etter at nyheten om det påståtte bruddet ble kjent, har det nemlig dukket opp et intervju Sprouse og Reinhart har gjort med W Magazine. Intervjuet ble gjort for to måneder siden, men ble publisert først nå. Paret skal ha spurt om å bli intervjuet separat, men har likevel stilt opp sammen på en kjærlig fotoshoot.

<strong>HOLDT AVSTAND:</strong> Skuespillerkollegene skal ha forholdt seg profesjonelle under Comic-Con forrige helg, da de promoterte tv-serien de begge er en del av. Samtidig holdt de også solid avstand fra hverandre. Foto: NTB Scanpix.
HOLDT AVSTAND: Skuespillerkollegene skal ha forholdt seg profesjonelle under Comic-Con forrige helg, da de promoterte tv-serien de begge er en del av. Samtidig holdt de også solid avstand fra hverandre. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Både Sprouse og Reinhart har postet forsiden på sosiale medier, med bildetekster som dyrket mystikken rundt hele situasjonen. Begge tar også et slags oppgjør med rykteflommene.

«SISTE NYTT: En pålitelig kilde har bekreftet at ingen av dere vet en dritt», freser Reinhart på sin Instagram-konto.

Sprouse er ikke mindre nådig:

«UTEN SIDESTYKKE: Cole Sprouse og Lili Reinhart konsumerer kjøttet til 'pålitelige kilder' for å komme nærmere deres bakkantinske sexkult.»

Til et annet bilde fra samme intervju skriver han:

«En stor ære å få ryste tabloide oppfatninger».

<strong>POPULÆRE:</strong> Brudd eller ikke brudd? Internett ser ikke ut til å bli noe klokere med det første. Foto: NTB Scanpix
POPULÆRE: Brudd eller ikke brudd? Internett ser ikke ut til å bli noe klokere med det første. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Uklare

Fansen er mildt sagt forvirret. En bruker kommenterer:

«Søsteren min fortalte meg om ryktene og jeg trodde ikke noe på det. Kom igjen, internett har mer løgner enn sannhet.»

En annen skriver:

«Kan noen være så snill å bekrefte om de fortsatt dater eller ikke? Jeg digger dem som et par.»

I intervjuet med W Magazine snakker for øvrig duoen om forskjellene mellom dem som kjærester, privat og på tv. Skribenten bak intervjuet påpeker for øvrig at Sprouse og Reinhart skal ha vært veldig uklare.

Snakker varmt om hverandre

Sprouse uttaler blant annet følgene om sin tv-kompanjong:

- Lili er et utrolig talentfull individ som snakker for seg selv, og som fortjener sin egen stemmeboks på alle måter.

Saken fortsetter under.

Reinhart kommer også med noen litt spesielle uttalelser i intervjuet, som dette:

- Vi kjemper ikke mot ideen om at folk grupperer oss sammen, noe som skjer veldig ofte. Vi anerkjenner at vi er i et forhold, men det er bare en liten del av hvem vi er. Vi har våre egne separate identiteter, forteller Reinhart, før hun er litt mer tydelig om forholdet:

- Først ville jeg ikke at vi skulle holde det hemmelig. Men, nå som vi er x antall år (inn i forholdet), setter jeg pris på at det er så privat. Ingen vet noe før vi er klare til å fortelle.

Når tv-paret er klare til å fortelle hva som egentlig har foregått - eller foregår - på innsiden av forholdet, vites altså ikke.

LES OGSÅ: Krasjet i døden etter ett minutt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer