- Ingen av barna våre var planlagt

Nå vil ikke Jessica Simpson ha flere barn.

NOK MED TO: Jessica Simpson har datteren Maxwell og sønnen Ace med ektemannen, Eric Johnson. Det holder, mener hun selv. Foto: All Over Press
NOK MED TO: Jessica Simpson har datteren Maxwell og sønnen Ace med ektemannen, Eric Johnson. Det holder, mener hun selv. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Det tok ikke lang tid fra sangstjernen Jessica Simpson (34) ble mamma for første gang, til hun var tobarnsmor.

IKKE PLANLAGT: Simpson forteller at ingen av graviditetene var planlagt. Foto: All Over Press
IKKE PLANLAGT: Simpson forteller at ingen av graviditetene var planlagt. Foto: All Over Press Vis mer

I 2012 fikk hun datteren Maxwell (2), og i fjor ble hun mamma til Ace (1). Begge med ektemannen Eric Johnson (35).

Da Simpson gjestet Ryan Seacrest sitt radioshow forrige uke, fortalte Simpson at hun er ferdig med å få barn, og at begge graviditetene kom svært overraskende.

- Ja, vi er ferdige. Jeg mener i hvert fall det. Jeg har ikke lyst til å bli tilfeldig gravid igjen, sånn at det stakkars barnet føler at det ikke var planlagt. Vi har fått en jente og vi har fått en gutt, sier hun ifølge Contactmusic.com.


Simpson og Johnson forlovet seg i 2010. I juli i år giftet paret seg. Og én måte Simpson forsikrer seg om å ikke bli gravid igjen, er ved å nekte ektemannen sex.

- Etter fire år er det definitivt øyeblikk der jeg sier nei. Det handler ikke om å avslå Eric som mann. Det er bare noen ganger jeg tenker: «La meg få en pause da!»

LES OGSÅ: Jessicas datter sjarmerte alle