Christina Aguilera:

- Ingen av barna var planlagte

Popstjernen letter på sløret om familielivet.

FORLOVET: I ni år har Christina Aguilera vært sammen med Matthew Rutler - som også er far til hennes yngste barn. De fem siste årene har duoen også vært forlovet, men de har fremdeles til gode å gifte seg. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: I ni år har Christina Aguilera vært sammen med Matthew Rutler - som også er far til hennes yngste barn. De fem siste årene har duoen også vært forlovet, men de har fremdeles til gode å gifte seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

På slutten av 90-tallet slo Christina Aguilera (38) gjennom internasjonalt og herjet hitlistene med låter som «Genie in a Bottle» og «What a Girl Wants».

Den da 18 år gamle artisten skapte seg de neste årene et stort navn og fortsatte sin lysende karrieren med hitlåt etter hitlåt. Sangfuglen har blant annet solgt rundt 75 millioner album, vunnet fem Grammy-priser, og fått sin egen stjerne på Hollywoods Walk of Fame.

Og i løpet av sine 20 år som popstjerne har Aguilera vært gjennom en enorm endring, noe hun selv også nylig påpekte ved å hive seg på #DMXChallenge, hvor en rekke kjendiser poster gamle bilder av seg selv med ulike hårfrisyrer og stilforvandlinger, på Instagram:

Familien først

Men de siste årene har det vært relativt stille rundt den talentfulle musikeren, og fra 2011 til 2016 var hun å se som dommer i det populære talentshowet «The Voice».

I fjor sommer ga hun derimot ut sitt nyeste album «Liberation», som hun begynte å jobbe på tre år tidligere, og samme høst dro hun på turné i USA for å promotere albumet. Europa sto for tur i juli og vil fullføres i november.

Men i dag betyr ikke karrieren like mye for Christina Aguilera. Sønnen Max (11) og datteren Summer (5) kommer nemlig før alt annet.

- Jeg tenker alltid først på barna mine. Det er en god stund siden jeg bestemte meg for å slutte å dra på turné fordi jeg ville ha et mer stabilt rutineliv for barna, forteller hun i et intervju med Haute Living.

Saken fortsetter nedenfor.

Videre forteller 38-åringen at «The Voice»-jobben egentlig ikke var noe hun ønsket å gjøre, men hun så på det som en fin måte å være i Los Angeles på slik at hun kunne fokusere på ungene.

Savnet etter å produsere musikk kom derimot snikende tilbake etter hvert. Og fra mai i år til enden av oktober skal hun gjennomføre 16 konserter på Zappos Theater i Las Vegas.

- På et visst tidspunkt måtte mamma ut i jobb igjen. Jeg hadde det vondt inni meg fordi jeg ikke dro på turné. Jeg gjorde ikke det jeg elsker å gjøre, så det måtte vi fikse, forklarer hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Vis mer

Stoler på universet

Siden 2010 har Christina vært sammen med Matthew Rutler (34). Paret forlovet seg på Valentines Day i 2014, og fikk datteren Summer Rain et halvt år senere.

Men til tross for et lykkelig familieliv, har «Beautiful»-stjernen har ingen konkrete planer om å bli mor igjen.

- Det er litt morsomt, for ingen av barna var egentlig planlagte! Jeg er veldig spontan når det kommer til akkurat det. Det universet ønsker at skal skje, det skjer. Hvem vet hva fremtiden bringer? Men på det nåværende tidspunkt planlegger jeg ikke å få flere barn, avslører hun til Haute Living.

Før hun innledet forholdet med Rutler var hun i seks år gift med musikkprodusenten Jordan Bratman (42), som hun har sønnen Max Liron med.

Det var høsten 2010 at Aguilera søkte om skilsmisse fra Bratman, og hun har tidligere sagt til W Magazine at de begge bidro til at ekteskapet gikk i vasken.

- Vi hadde begge perioder der vi ikke var noen engler. Det kom til et punkt hvor vårt liv hjemme minnet meg om min egen barndom. Jeg ville ikke at min sønn skulle vokse opp i et hjem fylt av konflikter. Jeg visste det ville bli en negativ reaksjon i pressen på min skilsmisse, men jeg lever ikke livet basert på hva noen kan komme til å si. Det går imot alt jeg synger om på plate. Jeg må være meg selv, sa Aguilera, ifølge CBS News.

Kort tid etter bruddet fant altså sangeren lykken på ny. Hun traff Matthew Rutler da han jobbet som assistent under innspillingen av filmen «Burlesque».

SUPERKLUBB: Disse fire startet alle sine karrierer som barn i tv-serien «The Mickey Mouse Club». Se klipp fra Britney Spears, Christina Aguilera, Ryan Gosling og Justin Timberlakes første opptredener på tv. Vis mer

LES OGSÅ: Jennifer Lopez: - Ulovlig å se så bra ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer