- Ingen annen utvei enn abort

Aylar ble gravid i fjor høst.

TOK ABORT: Valget var ikke spesielt vanskelig for Lie. Hun valgte å ta abort. Foto: FameFlynet
TOK ABORT: Valget var ikke spesielt vanskelig for Lie. Hun valgte å ta abort. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I fjor høst ble Aylar Lie (28) ufrivillig gravid. I et intervju med bladet Det Nye, snakker hun nå ut om valget hun gjorde ved å ta abort.

- Jeg er imot abort som prevensjon. Men jeg er for at vi kvinner skal kunne ta en abort om vi mener det er nødvendig, uten å få kjeft og dermed skamme oss. Åpenhet rundt dette temaet er det som må til for å fjerne tabuet, sier hun til ukebladet.

28-åringen trodde hun aldri kunne bli gravid etter at hun mistet menstruasjonen etter at hun deltok i TV 2-programmet «Skal vi danse». Etter at søsteren til en venninne høsten 2011 ringte og sa at hun hadde drømt at Aylar ventet barn, tok hun likevel en graviditetstest.

- Da jeg så at testen var positiv ble jeg først veldig glad. Glad for at jeg i det hele tatt kunne bli gravid. Men jo mer jeg tenkte på hvem jeg hadde blitt gravid med, og hvordan situasjonen var, desto mer gikk det opp for meg at det ikke var noen annen utvei enn å ta abort.


Lie forklarer at det var vanskelig for henne å fortelle det hele til barnefaren. Han skal imidlertid ha tatt det godt, og blitt med på sykehuset på dagen det skulle skje.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Aylar misbrukt på britisk nettsted

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer