SLÅR TILBAKE: - Det var ikke snakk om et kyss, det er ingenting annet enn en overdrivelse. Det var bare en liten god natt-nuss, sier Calle Breen om "kysset" han skal ha gitt frieren Aina kvelden før det siste valget. Foto: Lasse Sandaker Nilsen/TV 2
SLÅR TILBAKE: - Det var ikke snakk om et kyss, det er ingenting annet enn en overdrivelse. Det var bare en liten god natt-nuss, sier Calle Breen om "kysset" han skal ha gitt frieren Aina kvelden før det siste valget. Foto: Lasse Sandaker Nilsen/TV 2Vis mer

- Ingen andre forstår ham

Jakten-frieren er kritisk til hvordan TV-bonden behandlet damene.

SEHER.NO: Mandag kveld fikk spente TV 2-seere se at bonden Carl Hilmar Breen dumpet Aina Kinn Larsen til fordel for Grete Nordengen. Tirsdag skrev Her og Nå at Aina fikk seg en knekk etter det hun nettopp hadde opplevd.

- Da vi skulle legge oss kvelden før valget, kom Calle inn på rommet mitt for å si god natt. Han satte seg på sengekanten og vi pratet en god stund. Deretter lente han seg frem og ga meg et skikkelig hett og langt nattakyss. Det var et ordentlig tungekyss, for å si det slik, sier hun til bladet.

En av Calles friere, Sølvi J. Heggdal, som røk ut av programmet tidligere i høst, er kritisk til hvordan Nannestad-bonden har behandlet flere av frierne, inkludert henne selv.

- Jeg visste om det kysset før jeg leste om det. Jeg kjenner meg igjen i det hun sier, hun ble rett og slett lurt, sier hun til Seher.no.

Tidligere har Heggdal fortalt til Seher.no at hun savnet en begrunnelse fra Calle da hun selv ble sendt hjem fra gården hans. Derfor tror hun at Aina Kinn Larsen ble sittende igjen som et like stort spørsmålstegn etter kysset hun fikk kvelden før den store dagen.

- Jeg kjente meg bare igjen i historien til Aina, men du må nesten bare spørre Calle om hvorfor han gjorde det - jeg aner ikke. Hadde han vært interessert i én dame, hadde han vel ikke hatt behov for å prøve ut andre først, mener Sølvi, som bruker forholdsvis sterke ord mot Jakten-bonden.

- Det er ingen andre som forstår ham - bortsett fra ham selv. Han er nok en litt komplisert person, og jeg føler med Aina. Jeg følte meg også som et spørsmålstegn da jeg måtte reise. Det er veldig tungt å svelge.

Calle Breen er ikke enig i hverken Ainas eller Sølvis beskrivelser av hvordan ting var.

- Det var ikke snakk om et kyss, det er ingenting annet enn en overdrivelse. Det var bare en liten god natt-nuss, sier han til Seher.no.

Kritikken fra Sølve J. Heggdal tar han med en klype salt.

- Hun overdriver sinnssykt. De prater så mye de damene der. Jeg vil ikke si at jeg er en komplisert. Dessuten er det hele ikke så dramatisk som det blir fremstilt på TV, mener han.

"Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på
seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Raste ned i vekt etter TV-debuten