Ingen adgang for Swank

Selv om du har Oscar på nattbordet, er du ikke garantert inngang på Golden Globe-party.

IKKE VELKOMMEN: Hilary fikk ikke komme inn på festen etter Golden Globe mandag. Foto: AP
IKKE VELKOMMEN: Hilary fikk ikke komme inn på festen etter Golden Globe mandag. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ingen adgang!SEHER.NO: Oscarvinner Hilary Swank (32) trodde ikke sine egne ører da hun prøvde å komme inn på festen etter Globe-utdelingen mandag. Sikkerhetsvaktene kjente henne nemlig ikke igjen! ”Million Dollar Baby” -stjernen kom cruisende bort til den røde løperen i en laaang limousin, men det hjalp lite. SE BILDENE: Globe-festenSjåføren hennes ble stoppet av sikkerhetsvakter utenfor Beverly Hilton hotellet, der festen skulle være. Han hadde glemt registreringspapirene som skulle gi ham tillatelse til å kjøre videre. Så Hilary måtte pent snu. - Hilary stakk hodet ut av vinduet slik at vakten skulle kjenne henne igjen. Så spurte hun veldig høflig om hun kunne få slippe inn, men vakten kjente henne ikke igjen, og nektet å slippe henne forbi, sier en kilde til New York Post. SE BILDENE: Globe-kjolene og Globe-parene

Hillary og kjæresten måtte gå ut av limousinen og sette seg inn i en annen bil, som hadde papirene i orden, for å passere. Vitner sa at Hillary vinket aggressivt til vakten i det hun passerte. Like etter ble hun knipset sammen med "Stranger than fiction"-skuespiller Maggie Gyllenhaal (29). Kanskje det var hun som ga henne haik?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer