«Farmen kjendis»:

Ingeborg Myhre: - Alle fikk morsomme brev, mens mitt var trist. Da ville jeg bare hjem

Det ble tårevått da deltakerne fikk brev utenfra.

STERKT ØYEBLIKK: Ingeborg Myhre klarte ikke å holde tårene tilbake da hun fikk brev hjemmefra. Foto: Skjemdump TV 2
STERKT ØYEBLIKK: Ingeborg Myhre klarte ikke å holde tårene tilbake da hun fikk brev hjemmefra. Foto: Skjemdump TV 2 Vis mer
Publisert

I mandagens episode av «Farmen kjendis» blir blant annet ukas nye storbonde avslørt.

TV-seerne får dermed vite hvilket valg Jarl Goli har tatt etter at han trakk det korteste strået i tvekampen mot Petter Pilgaard søndag.

QUIZ MED LOTHEPUS: Dagbladet utfordrer Lothepus og samboeren Randi Sørum i kjendis-quiz. Hvor mye tror du de kan? Video: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

I episoden får deltakerne også presentert det nye, utfordrende ukesoppdraget. Et kjærkomment høydepunkt i «kampen for tilværelsen» melder seg også når programleder Gaute Grøtta Grav ankommer Storøy gård, med brev fra deltakernes nære og kjære.

- Motsatt effekt

For én av dem blir det hele imidlertid en tøffere affære enn forventet.

- Vi hadde det så gøy den dagen. Vi hadde vært på tur, drukket og spist masse og kost oss. Så kom vi tilbake og fikk brev hjemmefra. Jeg fikk brev av mannen min med bilder av oss og barna, hvor det stod at vi aldri måtte dra fra hverandre igjen, sier Lotto-programleder og deltaker Ingeborg Myhre til Dagbladet.

Etter tre uker på reality-gården har deltakerne begynt å kjenne på hjemlengselen, og spesielt Myhre lot seg berøre av brevet hun mottok.

- Det var tåredryppende, jeg gråt så fælt. Det hadde motsatt effekt på meg. Alle fikk morsomme brev, mens mitt var trist. Da ville jeg bare hjem, sier hun.

Saken fortsetter under bildet.

SKULDER Å GRÅTE PÅ: Ingeborg Myhre fikk en trøstende klem av meddeltaker Vendela Kirsebom etter å ha mottatt brev hjemmefra. Foto: Skjermdump TV 2
SKULDER Å GRÅTE PÅ: Ingeborg Myhre fikk en trøstende klem av meddeltaker Vendela Kirsebom etter å ha mottatt brev hjemmefra. Foto: Skjermdump TV 2 Vis mer

Støtte fra familien

Heldigvis var meddeltaker og venninne Vendela Kirsebom til stede og kunne gi en trøstende klem.

Selv forklarer Myhre i programmet at det er godt å vite at hun har hele familien som støtter og heier på henne hjemmefra.

- Det hjalp å få det brevet, det synes jeg var veldig, veldig fint, sier hun.

Det spisser seg nemlig til i «Farmen kjendis», og deltakerne nærmer seg finaleuka med stormskritt.

Som nevnt måtte Goli dra hjem søndag, og han er dermed den femte kjendisen som forlater «Farmen», etter at Lars Barmen takket for seg forrige søndag.

Trimdronning Kari Jaquesson (54) var den første deltakeren som måtte reise hjem, før både Aylar Lie (32) og friluftsblogger Tonje Blomseth (22) trakk seg fra programmet uka etterpå.

LES OGSÅ: Ute av «Farmen kjendis» etter øksedrama: - Tapte ikke med vilje

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer