AVVISER OBDUKSJONSRAPPORT: Myndighetene i Los Angeles hevder den britiske tabloidavisen ikke satt på rette opplysninger da de trykket detaljer om Michael Jacksons obduksjon mandag. Foto: x17online.com
AVVISER OBDUKSJONSRAPPORT: Myndighetene i Los Angeles hevder den britiske tabloidavisen ikke satt på rette opplysninger da de trykket detaljer om Michael Jacksons obduksjon mandag. Foto: x17online.comVis mer

- Informasjonen er falsk

Domstol avviser skandale-obduksjonen.

SEHER.NO: Mange Michael Jackson-fans reagerte kraftig da den britiske tabloidavisen The Sun mandag lekket detaljer fra det de mente var avdøde Michael Jacksons obduksjon.

Resultatene skal ifølge avisa ha vist at popstjernen blant annet var nesten helt skallet, hadde brukket flere ribben og hadde spor etter minst 13 forskjellige plastiske operasjoner.

Men nå slår myndighetene i Los Angeles tilbake og benekter at noen av deres ansatte har lekket detaljer til pressen.

- Rapporten som har blitt publisert kom ikke fra dette kontoret. Jeg vet ikke hvor informasjonen kom fra, eller hvem den kom fra. Den er ikke nøyaktig. Deler av den er helt feil, sier det rettsmedisinske kontoret i Los Angeles i en pressemelding, ifølge TMZ.

Noen dødsårsak er foreløpig ikke avgjort, men nettstedet hevder det har snakket med kilder som sier at alt peker mot at Michael Jackson døde av en overdose.

- Etter det vi hører kan mer enn ett stoff ha vært involvert, skriver nettstedet i dag, uten å gå i nærmere detaljer.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Fikk omsorgen for Michaels barn