Yessica Hernandez Prado:

Influenser funnet død i veikanten

28-åringen var sporløst forsvunnet i to dager.

FUNNET DØD: Den meksikanske influenseren Yessica Hernandez Prado er funnet død, 28 år gammel. Foto: Skjermdump / Instagram
FUNNET DØD: Den meksikanske influenseren Yessica Hernandez Prado er funnet død, 28 år gammel. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

15. august ble den meksikanske influenseren Yessica Hernandez Prado (28) meldt savnet av moren sin, Amada Mia Prado.

«Hei venner fra Cancún og Mexico. Jeg er veldig bekymret for datteren min. Hun dro hjemmefra torsdag 11. august, og vi har ikke hørt noe mer», skrev moren på Facebook den gang.

To dager senere, 17. august, ble hun funnet død langs en motorvei i Mexico. Det melder blant andre The Mirror.

«Jeg savner deg»

28-åringen hadde godt over 36 000 følgere på Instagram, hvor hun delte flittig fra hverdagen. På TikTok hadde hun over 47 000 følgere.

Sosiale medier-suksessen kom etter at Prado begynte å jobbe som modell allerede som 14-åring. I tillegg jobbet hun som TV-vert hos den meksikanske TV-kanalen Televisa.

ORDLØS: Skuespiller Alec Baldwin får vite at kollega og filmfotograf Halyna Hutchins har omkommet etter å ha blitt truffet av et skudd fra en rekvisittpistol avfyrt av Baldwin selv på filmsettet i filmen "Rust" i høst. Video: Santa Fe Police Departement Vis mer

Kort tid etter at modellens lik ble funnet, delte moren en ny oppdatering for alle som var bekymret for 28-åringen, ifølge Mirror.

«Det eneste jeg vet så langt er at kroppen hennes ble funnet ved Mexico-Toluca-motorveien ved Cuajimalpa nasjonalpark», skrev hun i et innlegg.

«Jeg savner deg. Du vil alltid være min største kjærlighet. Vennene dine venter på å ta farvel med deg. Du er uforglemmelig og vil alltid være i våre hjerter. Du og faren din vil alltid leve i hjertet mitt», fortsatte hun.

Etterforskes

Ifølge politiet skal Prado ha spilt inn en komediesnutt for Televisa i studioet i Mexico dagen hun forsvant. Etter at hun var ferdig med innspillingen, var det ingen som hørte noe mer fra henne.

Politiet etterforsker dødsfallet og har ikke utelukket teorien om at Prado kan ha blitt utsatt for en kriminell handling.

LES OGSÅ: Influenser (25) funnet død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer