Alexis Sharkey:

Influenser funnet død i veikant

26-åringen ga sist lyd fra seg fredag. Nå er hennes døde kropp funnet naken i veikanten.

DØD: Venner og familie er i sjokk og sorg etter at 26 år gamle Alexis Sharkey, en amerikansk influenser, ble funnet død. Foto: Alexis Sharkey / Instagram
DØD: Venner og familie er i sjokk og sorg etter at 26 år gamle Alexis Sharkey, en amerikansk influenser, ble funnet død. Foto: Alexis Sharkey / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag denne helgen skulle Alexis Sharkey, en amerikansk Instagram-influenser, møte noen venner for å se film og ha kosekveld.

Hun dukket imidlertid aldri opp på filmkvelden, og venner og familie fryktet naturligvis det verste. Influenseren svarte verken på telefon eller meldinger, og ga sist lyd fra seg fredag kveld, ifølge moren, som uttalte seg til tv-stasjonen KHOU11.

Nå er influenseren funnet død i Houston i Texas. Det bekrefter familien. Sharkey ble bare 26 år gammel. Det skriver blant andre People.

Ifølge Houston-politiet ble 26-åringens nakne kropp funnet i veikanten i vest-Houston. Politiet har foreløpig ikke besvart Peoples henvendelser, men har uttalt til KHOU11 at det er igangsatt en etterforskning.

BRUTALT: Sofie Nilsen er en av influenserne i TV2 Livsstil-serien «Bloggerne». Der åpner hun opp om hvordan det var å miste pappaen sin i ung alder. Video: TV2 Sumo Vis mer

Forsvant

Influenserens gode venninne, Tanya Ricardo, uttalte til KHOU11 at 26-åringen befant seg hos henne under Thanksgiving, og at de sist snakket sammen rundt klokken seks fredag kveld amerikansk tid.

Hun uttalte videre at det var unormalt av venninnen å ikke besvare tekstmeldinger, og at det er nettopp derfor familie og venner skal ha blitt så bekymret når de ikke fikk noe svar.

- Hun er avhengig av mobilen. Hun er en sosiale medier-dronning. Hun er en influenser. Hun jobber fra telefonen, uttalte Ricardo da venninnen fremdeles bare var savnet.

Lørdag publiserte moren et innlegg på Facebook, der hun skrev at datteren hadde vært borte i mer enn 24 timer.

«Vi fikk beskjed på lørdag om at hun var borte av ektemannen hennes», skrev hun, og la til at ektemannen, Tom Sharkey, «ringte for å gi beskjed, og det er da enhver forelder går inn i panikkmodus».

DØDE BRÅTT: YouTube-stjerna Nicole Thea er funnet død, 24 år gammel. Familien bekrefter at hennes ufødte sønn også døde. Video: YouTube Vis mer

Tøff periode

Søndag kveld delte hun imidlertid et nytt innlegg - denne gangen for å meddele at datteren hadde blitt funnet død.

«Det er med tunge hjerter Mike og jeg må fortelle dere at Lexis kropp har blitt funnet. Vi kan ikke begynne å takke dere nok for all kjærlighet og gode ord. Vær så snill å gi oss denne tiden til å sørge over dette ufattelige tapet for familien og denne verden. Vi kommer til å savne deg, kjære», skrev hun.

Alexis flyttet til Houston med ektemannen, Tom, i januar i år. Venninnen, Ricardo, uttalte til KHOU11 at Alexis og Tom hadde gått gjennom en vanskelig periode i ekteskapet den siste tiden.

- Nylig åpnet hun seg til oss om det, og sa at skilsmissepapirer var levert. Hun var en veldig privat person. Hun delte ikke så mye av det som skjedde hjemme, fortalte hun.

- Å kaste henne i grøftekanten slik…

Den sørgende ektemannen har imidlertid delt en rekke innlegg på Facebook, der han uttrykker stor sorg.

-Jeg vet ikke hvem som kan ha gjort noe som dette mot henne. Uansett hvem som gjorde det, så skal vi finne dem. Vi kommer til å gjøre alt som trengs, slik at alle kan la henne hvile i fred, uttalte venninnen, Tanya, og la til:

- Å bare kaste henne i grøftekanten slik, naken, som søppel … Jeg skjønner det ikke. Ingen kommer unna med noe sånt. Ingen.

DØDSFALL: Kristin Cavallari, kjent fra «Laguna Beach» og «The Hills», mistet broren sin i 2015. Det har hun tidligere latt være å uttale seg om, men nå åpner hun opp om den tunge tiden. Video: TV 2 Sumo, Viafree Vis mer

Moren uttalte til tv-stasjonen at hun er helt sikker på at datteren har blitt drept.

- Jeg tror hun ble drept, ja. Fra det jeg har forstått samt morsinstinktet. Jeg lærte tidlig som mor at jeg måtte stole på morsinstinktet. Det har ikke sviktet meg.

Etter 26-åringens død har det blitt opprettet en GoFundMe-innsamling for å samle inn penger til begravelsen. Der er det i skrivende stund samlet inn over 18 000 amerikanske dollar, noe som tilsvarer rundt 160 000 kroner.

LES OGSÅ: - Snakker ut om sorgen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer