Eliane Ferreira Siolin:

Influenser (35) skutt og drept

Politiet mistenker at ektemannen skal ha vært misfornøyd med bildene kona la ut på sosiale medier.

DREPT: Eliane Ferreira Siolin ble søndag forrige helg funnet drept utenfor sitt eget hus. Nå er ektemannen, som tok sitt eget liv, mistenkt for å stå bak. Foto: Skjermdump Tiktok / Eliane Siolin
DREPT: Eliane Ferreira Siolin ble søndag forrige helg funnet drept utenfor sitt eget hus. Nå er ektemannen, som tok sitt eget liv, mistenkt for å stå bak. Foto: Skjermdump Tiktok / Eliane Siolin Vis mer
Publisert

Den brasilianske influenseren Eliane Ferreira Siolin er død, 35 år gammel. Ifølge The Sun er det ektemannen, Alejandro Antonio Aguilera Cantallupi (41), som mistenkes å stå bak det grusomme dødsfallet.

Ifølge tabloidavisen, som har snakket med kilder i politiet, skal ekteparet ha kranglet mer og mer den siste tiden, og spesielt om bilder og videoer 35-åringen publiserte på sosiale medier.

Ifølge avisen mistenkes han derfor for å ha skutt henne hele 14 ganger, før han skal ha tatt sitt eget liv.

DØDE BRÅTT: YouTube-stjerna Nicole Thea er funnet død, 24 år gammel. Familien bekrefter at hennes ufødte sønn også døde. Video: YouTube Vis mer

Kranglet offentlig

Eliane og Alejandros lik skal ha blitt funnet på verandaen på baksiden av huset deres i Ponto Pora i Brasil på søndag. Influenserens kropp ble funnet med minst 14 skuddskader, i tillegg til at armen hennes var brukket.

Ifølge 35-åringens Facebook-profil hadde hun vært i et forhold med ektemannen siden 2013.

Politibetjent Analu Ferraz bekreftet til The Sun denne uken at paret kranglet mye, ofte fordi bildene hun publiserte på sosiale medier var «for sexy», ifølge ektemannen.

- Nære venner til paret har fortalt at de kranglet mye, til og med offentlig, uttalte Ferraz.

Datteren var hjemme

Dermed mistenker nå politiet at Cantallupi skal ha drept kona si, og siden tatt sitt eget liv. På åstedet beslagla politiet det mistenkte mordvåpenet, samt et flertall kuler og ekstra ammunisjon.

Ifølge politiet skal også parets seks år gamle datter ha vært til stede under hendelsen. Hun skal nå være tatt hånd om av slektninger, ifølge The Sun.

Politier etterforsker fremdeles saken.

Influenseren har i skrivende stund 64 000 følgere på Tiktok - et følgertall som stadig har økt etter at nyheten ble kjent. Der la hun ut korte videosnutter av seg selv, ofte lettkledde.

HOLMENKOLLENDRAPET: Da Maria Iranzo var fire år gammel, så hun moren sin bli drept. Fredag snakker hun om hvordan det har preget livet hennes, Video: NRK Vis mer

Ikke den eneste

Saken føyer seg inn i rekken av influensere som har lidd den samme skjebnen den siste tiden. I november skapte blant andre amerikanske Alexis Sharkey (26) overskrifter verden over. Hun ble nemlig funnet død i en veikant - naken.

Det var imidlertid ikke før januar i år at dødsårsaken ble frigitt. Da ble det kjent at 26-åringen hadde blitt drept som følge av kveling. Influenseren skulle til noen venner for å se på film, men møtte aldri opp. Kort tid senere ble hun funnet av en forbikjørende lastebilsjåfør.

Det er foreløpig ingen kjente mistenkte i saken, og ingen har hittil blitt siktet eller pågrepet.

MINNERIKT: «Hver gang vi møtes»-Claudia hadde en spesiell feiring av sin egen 31-årsdag. Festen endte nemlig i en celle i Los Angeles - etter at hele venninnegjengen ble feilaktig arrestert mistenkt for drap. Video: Ruben Pedersen / Nicolai Aagaard Vis mer

Alexis flyttet til Houston med ektemannen, Tom Sharkey (49), i januar i fjor. Venninnen Tanya Ricardo, uttalte til KHOU11 etter dødsfallet at Alexis og Tom hadde gått gjennom en vanskelig periode i ekteskapet den siste tiden.

- Nylig åpnet hun seg til oss om det, og sa at skilsmissepapirer var levert. Hun var en veldig privat person. Hun delte ikke så mye av det som skjedde hjemme, fortalte hun.

Ricardo har også gjort det klart at hun er overbevist om at gjerningspersonen vil bli tatt.

- Jeg vet ikke hvem som kan ha gjort noe som dette mot henne. Uansett hvem som gjorde det, så skal vi finne dem. Vi kommer til å gjøre alt som trengs, slik at alle kan la henne hvile i fred, sa hun, og la til:

- Å bare kaste henne i grøftekanten slik, naken, som søppel … Jeg skjønner det ikke. Ingen kommer unna med noe sånt. Ingen.

LES OGSÅ: Influenser (28) døde av kreft

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer