Kasia Lenhardt:

Influenser (25) funnet død

«Top Model»-deltakeren ble funnet i sitt eget hjem.

DØDE: Den 25 år gamle influenseren ble funnet død i sin egen leilighet denne uken. Foto: Skjermdump / Kasia Lenhardt
DØDE: Den 25 år gamle influenseren ble funnet død i sin egen leilighet denne uken. Foto: Skjermdump / Kasia Lenhardt Vis mer
Publisert

Den polske influenseren Kaisa Lenhardt ble tidligere denne uken funnet død i sitt eget hjem, 25 år gammel, etter å ha tatt sitt eget liv. Dødsfallet bekreftes av modellens familie i en offentlig uttalelse, ifølge Daily Mail.

- Det er med stor sorg og tristhet at vi må bekrefte det uventede dødsfallet av datteren vår Kasia den 9. februar 2021.

Videre takker de for den overveldende sympatien de har mottatt, men opplyste om at de ønsket ro slik at de kan komme seg gjennom den vanskelige tiden.

Det blir også bekreftet at 25-åringen, som egentlig het Katarzyna, etterlater seg en seks år gammel sønn, som hun skal ha fått da hun var 19 år gammel.

Minnes venninnen

Også en av influenserens gode venninner, Sara Kulka, minnes 25-åringen i et innlegg på Instagram.

«Hvil i fred, du vakre menneske. Jeg savner deg og skulle ønske jeg fikk sagt hade. Jeg håper du finner fred nå, og jeg håper sannheten kommer frem. Jeg vil aldri glemme deg, jeg kjenner ingen som lo som deg. Jeg sender styrke til familien din», skrev hun til et bilde av de to.

Politiet bekreftet denne uken, ifølge Daily Mail, at de hadde funnet Lenhardt i hennes egen leilighet i Berlin.

Offentlig forhold

25-åringen er blant annet kjent gjennom den tyske versjonen av «Top Model», og har i tiden etter opparbeidet seg en solid følgerskare. På Instagram har hun i skrivende stund 317 000 følgere på Instagram - et tall som har økt i takt med at internasjonal presse har omtalt dødsfallet.

Hun ble også internasjonalt omtalt da det ble kjent at hun var i et forhold med fotballspiller Jerome Boateng (32) - som er en av verdens mest kjente. Han spiller for øyeblikket for den tyske klubben FC Bayern München.

Paret var sammen i omlag 15 måneder, før det i februar ble kjent at forholdet tok slutt. I tiden etter har følgerne fulgt det offentlige bruddet med lupe.

I begynnelsen av måneden avslørte nemlig Boateng til sine 6,9 millioner Instagram-følgere at forholdet var slutt. Beskjeden kom bare kort tid etter at influenseren hadde krasjet bilen hans, ifølge Daily Mail.

DØDE: Modell og kjendissønn Harry Brant (24) døde 17. januar 2021. Video: NTB / Instagram / Ingebjørg Iversen Vis mer

Måtte reise hjem

Deretter skal det ikke ha gått langt tid før både Boateng og Lenhardt befant seg midt i en offentlig skittentøysvask.

- Hun døde en uke etter at Jerome fortalte i et intervju at forholdet deres var over. Han sa noen ganske fæle ord om Kasia, uttalte en venn av modellen til Daily Mail, uten å gå nærmere inn på det.

Nyheten skal imidlertid ha gått hardt inn på fotballspilleren, som kort tid etter nyheten forlot Bayerns Münchens oppladning til finalen i klubb-VM i Qatar.

- Vi ble virkelig grepet av det. Jerome kom til rommet mitt og ba meg om å få reise hjem. Fra klubbens side oppfylte vi ønsket hans, fortalte klubbens trener, Hansi Flick, til den tyske avisen Bild.

LES OGSÅ: Fortsatt i koma etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer