Julia Hennessy Cayuela:

Influenser (22) døde i tragisk ulykke

Ektemannens tilstand er fremdeles kritisk.

DØDE: Den brasilianske influenseren Julia Hennessy Cayuela døde forrige uke, bare 22 år gammel. Foto: Instagram
DØDE: Den brasilianske influenseren Julia Hennessy Cayuela døde forrige uke, bare 22 år gammel. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

Den 22 år gamle brasilianske influenseren og skjønnhetsbloggeren Julia Hennessy Cayuela har de seneste årene opparbeidet seg en solid følgerbase på sosiale medier.

Hele 332 000 mennesker har nemlig fått med seg oppdateringene hennes på Instagram, der hun har delt glimt fra alt fra eksotiske reiser til sminketips.

Gjennom årene har hun også delt en rekke bilder og videoer med ektemannen, Daniel Cayuela, blant annet av at de koser seg med sportslige aktiviteter.

Tidligere denne måneden var ekteparet på tur med motorsykkel. Da gikk det fryktelig galt.

DØDE BRÅTT: YouTube-stjerna Nicole Thea er funnet død, 24 år gammel. Familien bekrefter at hennes ufødte sønn også døde. Video: YouTube Vis mer

Død i ulykke

Skjønnehtsinfluenseren og ektemannen var nemlig 15. juli involvert i en motorsykkelulykke i São José dos Pinhais, ikke langt fra São Paulo.

Hun ble fraktet til et sykehus i den nærliggende byen Paraná kort tid etter, men befant seg da i en svært kritisk tilstand. Kort tid etter at hun ankom sykehuset ble hun erklært død etter en hjertestans, ifølge den brasilianske avisen O Tempo.

Ektemannen Daniel, som selv har over 110 000 følgere på Instagram, ble alvorlig skadet. Han har gjennomgått en skulderoperasjon, og befinner seg nå på intensivavdelingen.

Politiet i Paraná og Ecovia uttalte i dagene etter at de mistenker at en lastebil har krysset veien, og at paret krasjet inn i den.

DØDE: Modell og kjendissønn Harry Brant (24) døde 17. januar 2021. Video: NTB / Instagram / Ingebjørg Iversen Vis mer

Delte innlegg

Som nevnt har 22-åringen i flere år delt oppdateringer fra livet på sosiale medier. Bare timer før den tragiske ulykken fant sted, delte hun følgende melding til et bilde av seg selv og ektemannen:

«Livet er kort, la oss være gærne - meg, du, gud og veien. Drømmene dine er mine».

Bildet er av paret som poserer med hjelmer foran et stolt skilt for byen Capão Bonito.

Paret ga hverandre sitt ja for fire år siden.

17. juli ble 22-åringen gravlagt i byen Belo Horizonte i parets hjemstat Minas Gerais. Der møtte hundrevis av fans opp for å ta et siste farvel, sammen med influenserens familie og venner.

LES OGSÅ: Sofia (32) falt i døden etter selfie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer