Braxton Baker:

Influenser (21) er død

Rapper og influenser Braxton Baker har gått bort.

DØD: Rapper og influenser Braxton Baker har gått bort. Hun ble bare 21 år gammel. Foto: Skjermdump fra Instagram
DØD: Rapper og influenser Braxton Baker har gått bort. Hun ble bare 21 år gammel. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rapper og influenser Braxton Baker, også kjent som Brax, er død. Hun ble bare 21 år gammel. Det melder flere amerikanske medier, deriblant People.

Dødsfallet bekrefter moren, Letricia Loftin Russel, på Instagram. Dødsårsaken er imidlertid foreløpig ikke kjent.

«Vår engel, Braxton Blue. B Baker har gått bort», skriver moren innledningsvis til en hyllest i form av en video.

«Da hun steg opp, lå hun i hellig form. Det var ingen sår eller blåmerker, og hennes indre og ytre vesen var rent. Det var en åndelig frigjøring. Gud hentet engelen han lånte oss», fortsetter hun.

Videre skriver moren at 21-åringen viet kunsten sin til menneskeheten og helbredelsen, og at hun har komponert to album og skrevet tre romaner. Hun informerer også om at datteren hadde store planer for karrieren.

«Hun var i ferd med å danne sitt eget merke, og slå sammen sin forkjærlighet til mote og arbeidet til Black Queer revolutionary womxn», fortsetter hun.

DØDE BRÅTT: YouTube-stjerna Nicole Thea er funnet død, 24 år gammel. Familien bekrefter at hennes ufødte sønn også døde. Video: YouTube Vis mer

I sorg

Rapperens mor skriver videre at 21-åringen visste at talentet og kunsten hennes kom til å bli delt med verden når gud ønsket det.

«Dette er bare begynnelsen, våre vesener er viet til å dele hennes hellige kunst med verden», legger hun til.

I slutten av innlegget har moren delt et sitat av sin avdøde datter som omhandler at hun leverer guds buskap, og at hennes hensikt var langt større enn henne selv.

Under innlegget strømmer det inn med kondolanser, og flere uttrykker sin medfølelse overfor familien.

«Jeg er så lei meg, Letricia. Jeg vil alltid elske Braxi. Ber om fred, styrke og trøst i løpet av denne tiden», skriver en.

«Fra barndommen av var hun virkelig enestående. Jeg er takknemlig for at gud velsignet verden med hennes nærvær. Jeg ber for deg og din familie», lyder en annen kommentar.

Make up-artist Scott Osbourne Jr har på sin side delt et innlegg på Instagram til ære for rapperen.

«Wow … Jeg kan ikke engang tro at jeg skriver dette. Du var et utrolig lys. Arbeidet du skapte, og arbeidet vi skapte sammen vil leve for alltid! Jeg husker fortsatt at du kom til Los Angeles for en fotoshoot. Kunsten din vil alltid leve videre. Inntil vi møtes igjen, hvil i fred Brax. Jeg kommer alltid til å være glad i deg», skriver han.

Ville hjelpe verden

Den avdøde influenseren og rapperen ble først lagt merke til i 2017. Ifølge Billboard var hun mest kjent for sitt album « VERSE (atility)» som inneholdt sanger som «Lil B*tch» og «Don't Deny».

I et intervju med Svage i 2018 uttalte 21-åringen at hennes rolle var å skape kunst rett fra hjertet sitt.

- Jeg vet at kunsten vil være ren, poetisk, kraftfull og helbredende. Alt jeg vil gjøre er å hjelpe verden til å helbrede. Det er da ting vil begynne å endre seg, fortalte hun den gang.

Se dette innlegget på Instagram

summatime**

Et innlegg delt av @ dykebrax

Videre forklarte 21-åringen at hun hadde brukt kreativiteten sin til å bygge et unikt merke i flere år.

- Jeg har regissert mine egne fotoshoots, videoer, stylet meg selv og andre, skrevet poesi, artikler, rapper og koreografert danser uten noe problem. Så jeg antar at det er slik jeg har fått det til å fungere for meg.

LES OGSÅ: «Seinfeld»-stjernens bisarre død oppklart

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer