Influensaen var noe mye verre

- Flott, så nå er jeg narkoman. Dette er fucking fantastisk...

HOLDER SAMMEN: Kona Susan er Downey Jrs viktigste støtte i kampen mot alkohol- og narkotikaavhengigheten.  Foto: All Over Press
HOLDER SAMMEN: Kona Susan er Downey Jrs viktigste støtte i kampen mot alkohol- og narkotikaavhengigheten. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Filmstjernen Robert Downey Jr. (44) er kjent for sine mange dop- og fylleskandaler, og har tidligere uttalt at han husker lite fra 90-tallet, da han var kontinuerlig full og dopet.

Nå hevder 44-åringen at narkotika-avhengigheten var et resultat av tilfeldigheter.

"Iron Man"-stjernen - som ble arrestert og sendt på rehab flere ganger på 90-tallet - hevder han alltid lovte seg selv at han aldri ville teste ut avhengighetsskapende narkotika.

- Jeg var alltid den fyren som sa, 'Ikke noe herion. Ikke noe crack'. Men det hjelper ikke at man går ti år uten å prøve det. Forpå den 3551. dagen er det din tur, sier han til Esquire Magazine, ifølge Femalefirst.


Til magasinet forteller Downey Jr. at han først innså at han hadde et rusproblem da han fikk influensalignende symptomer.

- Første gang var det opium. Andre gang lignet det på opium. Det så likedan ut, luktet likedan, litt mer skittent, men det ga ikke det samme '"buzzet". Da jeg våknet opp tre uker etterpå trodde jeg at jeg hadde fått influensa. Jeg tok mer, og innså, 'Flott, så nå er jeg narkoman. Dette er fucking fantastisk'.

De siste årene har Robert Downey Jr. klart å holde seg rusfri, og han har flere ganger takket kona Susan, for hennes støtte gjenom vanskelige tider.

Skuespilleren er for tiden kinoaktuell i filmen "Sherlock Holmes" som er regissert av Guy Richie.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Herregud, jeg har tatt fyr!