Inferno på Penns eiendom

Flere Hollywood-kjendiser står i fare for å miste hjemmene sine. Sean Penn opplevde marerittet for andre gang.

BRANT IGJEN: Her brenner det på Sean Penns eiendom, for andre gang på 14 år.  Foto: All Over Press
BRANT IGJEN: Her brenner det på Sean Penns eiendom, for andre gang på 14 år. Foto: All Over Press Vis mer

SEHER.NO: I de store skogbrannene i California i 1993, brant skuespiller Sean Penns hus i Malibu ned til grunnen. Mandag skjedde det samme igjen, men denne gangen ble ikke skadene de samme.

Sean Penn bygde nemlig aldri opp igjen husene på eiendommen etter brannen for fjorten år siden: Alt som sto igjen på eiendommen,  var to trailere som begge ble totalskadd i brannen til tross for iherdig slukningsarbeid fra brannmannskapene.


Flere store stjerner ble tidlig mandag morgen evakuert fra hjemmene sine i Malibu på grunn av de voldsomme skogbrannene som herjer i kjendis-byen.

Guvernør Arnold Schwarzenegger erklærte søndag unntakstilstand flere steder i California.


Blant stjernene som er blitt evakuert finner vi Mel Gibson og Olivia Newton-John, men de voldsomme skogbrannene herjer fortsatt og flere Hollywood-kjendiser holder pusten mens de venter på nærmere beskjeder, skriver The Insider.


Flere milliardvillaer står i fare for å brenne ned til grunnen. Jennifer Aniston, Pamela Anderson, Pierce Brosnan og Jim Carrey er noen av stjernene som kan miste hjemmene sine.


Én person er meldt omkommet i brannene, mens et titalls andre er blitt sendt til sykehus. Og ifølge myndighetene i California, er brannene langt fra under kontroll...


- Brannen vil høyst sannsynlig true tusenvis av hjem i mange dager fremover, sier branninnspektør i Los Angeles, Michael Freeman til LA Times.


Dette er ikke første gang at Malibu herjes av brann. I januar i år brant luksusvillaen til  "Steg for steg"-stjernen Susanne Somers ned til grunnen.

Også i 1993 gikk flere hundre hjem tapt og tre personer mistet livet. 11 personer ble skadd og seks hus ødelagt under en brann i 1996.

LES OGSÅ: Malibu - stjernenes fristed